::

7. Aug, 2009 | 09:41 pm

Ogres novada pašvaldība šā gada 31.jūlijā ir saņēmusi SIA "Tenutto" iesniegumu, kurā lūgts izsniegt atļauju pasākuma rīkošanai 15.augustā no plkst. 15 līdz plkst. 23.

Pirmdien, 3.augustā, pa pastu Ogres novada pašvaldība ir saņēmusi vēl vienu iesniegumu saistībā ar pasākuma organizēšanu Ogres estrādē. Iesniedzējs ir SIA "Pilotage" valdes loceklis Pāvels Sličkovs, kurš lūdzis izsniegt atļauju pasākuma rīkošanai no 15.augusta plkst. 23 līdz 16.augusta plkst. 6.

Detalizētais pasākuma plāns, kas pievienots iesniegumam, vēsta, ka plānotais pasākums ar nosaukumu "Desu ēšanas maratons "Iekod desā"" no sākuma līdz beigām būs saistīts ar desām, ieskaitot desu cepšanu, ēšanu un maratona uzvarētāja svinīgu apbalvošanu.

Iesniegumā atrodama arī informācija par to, ka pasākums notiek SIA "Meat market" produkcijas "Ventspils gaļa" reklāmas kampaņas laikā, ka minētais uzņēmums ir sponsors publiskiem pasākumiem Ogres estrādē šovasar. Gadījumā, ja pašvaldība neizsniegs atļauju pasākuma rīkošanai, organizatoriem nāksies maksāt SIA "Meat market" līgumsodu 75 000 latu apmērā.

Links | ir ko teikt -2- | Add to Memories