::

13. Feb, 2009 | 11:56 am

Nu labi, valdības reorganizācijas plāns, droši vien, jau automātiski bija paredzēts nogremdēšanai, taču, ka tas notiks tik ātri un brutāli, es patiesi negaidīju.

Ir jāsamierinās ar šo situāciju, ka valdībai nav ne mazākās nojēgas par to, kas būtu tagad darāms. Taču citu opciju, kā tai pašai sevi glābt arī vairs nav. Kadru krīze ir milzīga, vietā nav vairāk ko likt. Ja vajadzētu nomainīt Slakteri, tad kandidatūra varētu būt Zalāns, es nesen lasīju. Kultūras ministra mums nav, kandidātu arī nav. Zemkopībai tik vien spēja, kā atrast vienu alus taisītāju, kas angļu valodu nezina. Tāpēc turēs šo pašu valdību, lai vai kas.

Tagad mums atliek laikam gaidīt nākamo pasākumu, kam vajadzētu novērst uzmanību no varas absolūtās nekompetences. Kaut kā plaši neizskanēja fakts, ka Eiropas Komisija prasīja papildus garantijas no Latvijas valsts par to, ka tā ir pareizi sapratusi, kam ir iedots lielais un varenais aizdevums. Tagad šai koalīcijai jāmeklē kaut kāda jauna lieta, ko pāris nedēļas varētu muļļāt visādās sēdēs un tādejādi atkal sabāzt batonus visos tautas caurumos.

Un vēl. Baigā interese ir par 31.03, kad Zatlers solījās atlaist Saeimu. Skaidrs, ka ne Saeima, ne valdība šo "prezidenta diktātam" nepildīs. Puslīdz ir skaidrs, ka Zatlers tā arī nesaņemsies Saeimu atlaist un neko vairāk par TP ielikteņa zīmogu sev arī neiegūs.

Links | ir ko teikt -3- | Add to Memories