::

2. Dec, 2008 | 12:06 am

es tagad tā kā iešu gulēt un ļoti ceru, ka nebūs atkal tie pārspīlēti izjūtamie sapņi, kas bija pagājušonakt/rīt. gulēju kaut kādā gultā, pārmīzis jēgu no tā, kas asa sižeta trillerī sekos nākamais. tas bija ļaunāk kā tā reize, kad es vienas nakts laikā atbrīvoju helsinkus no nezināma karaspēka iebrukuma. uzredzēšanos, biedri!

Links | ir ko teikt -4- | Add to Memories


::

2. Dec, 2008 | 12:33 pm

A varbūt pēcpusdienā aiziet iedzert burtiski divus alus? Uz vilkiem, štoļi?

Links | ir ko teikt -46- | Add to Memories


::

2. Dec, 2008 | 10:27 pm

Ui, man arī ir ko teikt par šodienas ziņām un it sevišķi Bičevska kaismīgo putrošanos un acīmredzamo "vajadzīgo" atbilžu meklēšanu simtajā pantā.

Pirmkārt, man neliekas sevišķi ticama iespēja, ka Parex banku vēl ir vispār iespējams glābt, un galvenais iemesls ir nevis Kargina un Krasovicka patriekšana no bankas akcionāru pulka, bet Feifera atkāpšanās no Parexā piešķirtā amata. Izskatās, ka cilvēks ir aizgājis, apskatījies wtf is going on un sapratis, ka tur vairs nekas nav līdzams. Iespējams, ka banka JAU nav makspējīga pilnā apmērā, par ko liecina ieviestie ierobežojumi naudas izņemšanā no bankas. Pavisam ticamas man liekas beigas, kad banka vairs nespēs neko nevienam izmaksāt.

Otrkārt, man liekas, ka ar valsti kopumā ir pavisam čābiski. Valsts maksātnespēja man arī liekas pavisam ticams scenārijs, ja jau mums ir vajadzīgs aizņemties milzīgu piķi, lai segtu iedzīvotājiem dotās sociālās garantijas. Runas par t.s. māmiņu algām ir vēl tīrais nieks, ja salīdzina ar variantu, kad valsts nespēs maksāt, teiksim, pensijas. Ja valstij vajag aizņemties PUSI no visa budžeta, tad pizģets ir po krupnomu.

Vēl viena inčīga lieta, kuru gribētos noskaidrot, ir vai tiešām ir tā, ka vienīgā banka, kurai ir milzonīgas problēmas ir Parex, ja jau laikam vienīgā banka, kura ir paziņojusi par savu SPĒJU atmaksāt sindicēto kredītu ir Trasta komercbanka. Vai nevarētu būt, ka sevišķā slepenībā tiek veidoti glābšanas plāni vēl citām bankām? Kurš var baigi cieti tagad pateikt, ka, piemēram, AB.LV jau nav devusies pa skuju taku?

Bičevskis gan ir superīgs. Meklē atbildes, lai ķipa nomierinātu tautu, tai pat laikā ar teju katru teikumu noliedz iepriekš teikto. Un vispār, diez vai ir kāds vēl palicis, kurš vispār tic tam, kas tiek tagad valstij pateikts. Divu nedēļu laikā Parexā situācijas stabilizācijas plāns ir pārgājis acīmredzamā bankas glābšanas no bankrota pasākumā; nedēļas laikā nauda, kas ir vajadzīga valstij, lai lāpītu robus ir puse no visa budžeta (nākamnedēļ būs jau viss budžets?); Godmanim vēljoprojām ir rūpju pilns vaigs, Slakteris melo, Bičevskis labo un pārsakās vēlreiz, bet Pēterbaznīcai manīs gaili par 56k latu, lai pēc tam ar visu baznīcu to iestūķētu luterāņu baznīcai pa taisno analajā atverē. Nice!

P.S. Cienītā DP, es esmu dzērājs un neko no tā, ko es te saku, nevajag ņemt par pilnu.

Viss, bļa, es esmu runājis.

Links | ir ko teikt -24- | Add to Memories