anaesthetic_

just a day before tomorrow

May. 20th, 2011 | 02:24 am
From:: anaesthetic_


rīt pasaules pēdējā diena starp citu. kāds plāns?


''The end of the world is nigh; 21 May, to be precise. That's the date when Harold Camping, a preacher from Oakland, California, is confidently predicting the Second Coming of the Lord. (But he has been wrong before - haha nopietni? nevar būt..) At about 6pm (2am pēc LV laika, ja izrēķināju pareizi, ja nē, tad vainojiet manu dārgo draugu Jamesonu), he reckons 2 per cent of the world's population will be immediately "raptured" to Heaven; the rest of us will get sent straight to the Other Place.''
other place? fair enough. sounds good to me. the almighty Other place. hail to that.
man liekas, baigi ablomna vecajam Kempinga kungam būs svētdien. nē nu man jau arī ir ablomna, katru reizi, kad iedomājos ''iziešu šodien pastaigāties un atradīšu miljonu''. cik reizes jau eju, bet kā nav, tā nav. nu skumīgi taču paliek. vecītim ar, tik sludina, sludina - a pasaule kā griežas, tā griežas, izvirtušie ļautiņi turpina pāroties & vairoties, un visādi kretīni uz ielām meklē savus miljonus. nav taisnības pasaulē.
tātad rīt ballīte Saulkrastos. atklājam sezonu beidzot. māsa jau taisās tur uz vasaru pārvākties. pie jūras un tā. tikai čīkst, ka tālu no centra (lasīt: no Rīgas). lai pamēģina salīdzināt ar Daugavpili vai vismaz Ogri. dooh. esmu pāris reizes bijis Daugavpilī. krieviski arī labi runāju. un vispār man Maskava patīk labāk. un ja pavisam godīgi - arī Purvciemā var novērot līdzīgus skatus. bet ne par to runa. pats arī pāris reizes esmu apsvēris šādu ideju. ne jau par Daugavpili, protams. padzīvot mēnesi, divus pie tur, Saulkrastos. projām no pilsētas haosa. lai gan haoss lielākoties ir manā galvā un no tā aizbēgt parasti neizdodas. jā un uz darbu ar tālu būtu jābrauc bļ**. nu vismaz būs kāds, kas vasarnīcā puķes aplej. māsai gan jau ka tas viss patīk. toties zāli Briedis piedāvajās nopļaut. un pēc tam piedāvāja, lai viņam par to nopērk alu. cik tipiski.
tāpat mums ar Krisu ir plāns rīt negulēt un gaidīt, kad akmeņi sāks krist no gaisa un tamldzīgi. visu to nofilmēt, aizsūtīt Degpunktam vai BezTabu, kļūt slaveniem utt utt. galīgi nopietni.

šodienas stulbākais joks: ''eu, tev šķiltavas ir? nē, man ir auksts.'' purvciema sab.tr. pieturu intelekts. uz tā fona pat ''ārā līst? ja gribi lien..'' ar ko mani vienmēr kaitina T.D. izklausās ģeniāli.

visam tam pa vidu, piezvanīja Ģirts un priecīgi paziņoja, ka pēc nedēļas pārvācoties uz Londonu. tā vienkārši un, visticamāk, uz neatgriešanos. vispirms es pajautāju vai tas ir joks. pēc tam pajautāju vai un cik viņš šobrīd ir izdzēris. bet nē, brālēns būvniecības firmā piedāvā darbu. tā neko. protams, uz Vāciju aizbraukt būtu daudz aktuālāk un oriģinālāk, taču tur ar ''Scheiße'' ''du bist ein Ficker'' un Alarm für Cobra 11 skatīšanos nepietiek. Damn you, skarbā realitāte. scheisse bļin.

Stasiks no sestā stāva tikko beidza klausīties savu Kaļiņingradas disko. laikam arī man beidzot jāiet gulēt. čau un pārdzīvojiet rītdienu.

interesē? | ko citi murgo


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: