verbālais ekshibicionisms - dusmu pūķis ar minerālūdens pudeli [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

dusmu pūķis ar minerālūdens pudeli [Sep. 24th, 2005|12:00 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu nesaprotu es jūs, vīriešus, nesaprotu. Vienu brīdi es esmu pati skaistākā, pati burvīgākā, mīļākā, jaukākā, labākā, vajadzīgākā, bet te atkal otru tieku atšūta ar pašu stulbāko atrunu, kādu man jelkad nācies dzirdēt - man vajadzīgs miers.

Kā man to, sasodīts, saprast? Miers! Miers? Ko? Nē, nu patiešām - ko?!?! Par ko pie vellna tu runā? Kas gan var ietvert sevī lielāku mieru, kā aizmigšana blakus man? Man!

Mana pirmā reakcija nudien bija līdzvērtīga nesen lasītā T-Shirts and Genes galvenā varoņa lieliskajai prasmei izpaust savas emocijas rupjos vārdos, bet satraukumam nav pamata, jo nelecu uz galda un nebļāvu - fuckshittycuntbitchasshole, tikai klusi pie sevis norūcu kaut ko par stulbajiem vīriešiem, ļāvu viņam vienam pašam izbaudīt savu mieru (man vairs nepatīk šis vārds), mēģinot apslāpēt dusmas un nelāgās zobu sāpes ar burbuļvīnu un cukurotajiem ķiršiem.

Šampanieti kādu laiku noteikti vairs nepatērēšu, par cukurotajiem ķiršiem pat dzirdēt vairs neko nevēlos un VK man vēl redzēs vellu!
linkm?

Comments:
[User Picture]
From:[info]darkz
Date:September 24th, 2005 - 12:41 pm
(Link)
how evil.
From:[info]manitu
Date:September 24th, 2005 - 09:22 pm
(Link)
Ei!!! Kāpēc Tev ķirsīši nepatika???? :( Bij' tak jautri! Kaut gan es arī kādu labu laiciņu negribu neko, kas satur kaut nedaudz alkohola! :)
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:September 25th, 2005 - 04:52 am
(Link)
Nē, nu nebija jau tā, ka man nepatika, vienkārši pārēdos - tas arī viss.
[User Picture]
From:[info]ns
Date:October 2nd, 2005 - 05:42 pm
(Link)
protams, šajā gadījumā tā varētu būt tikai atruna, bet in general - tas ir tik tiešām reāli. vismaz man. gribās tiešām mieru un atpūsties no pat visbrīnišķīgākās sievietes. cmn - to taču nav tik grūti saprast,ko?
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:October 2nd, 2005 - 06:06 pm
(Link)
Es tāda veida atrunu pieņemtu tikai tādā gadījumā, ja mēs kopā pavadītu neizsakāmi daudz laika, bet ir tā, ka tiekamies ļoti reti un arī tad nav īstas iespējas pabūt divvientulībā, nemaz nerunājot par to, ka nemaz tik sen neesam pazīstami, lai viņam vajadzētu mieru no manis.
[User Picture]
From:[info]ns
Date:October 3rd, 2005 - 12:47 pm
(Link)
tas nav no pazīšanās senuma atkarīgs, bet nu pārējie varētu būt labi argumenti :)