verbālais ekshibicionisms - [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 17th, 2004|06:04 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jāatzīst, ka sen sev tā nebiju nodarījusi pāri. Zinu, ka izklausīšos pavisam muļķīgi, bet es kādu laiku esmu nolēmusi atturēties no alkohola lietošanas. Iespējams daļēji tāpēc, ka nevajadzīgi liela daļa neparasti saulainās šodienas pagāja "izbaudot" vakardienas pasākumošanas sekas, bet lielākoties gan tāpēc, ka alkohols mūs padara trulus un sagrauj visos iespējamos veidos. Tātad - no šodienas alkoholam. Nū, vismaz uz kādu laiciņu.

Jā, un vēl man nepatika šodienas drauga telefoniskais Nu ko, zaķi, piedzēries vakar? un mans vainpilnais Jā,...jā. Man ir tik slikti. (ar domu - tas ir vēl viens iemesls alkohola novietošanai nelietoju lietu plauktiņā.)
linkm?

Comments:
From:[info]olita
Date:April 17th, 2004 - 04:28 pm
(Link)
mle kas tad nu galiigi aizdzeeraat jeegu ko? :DDDD
zeel ka es netiku ..
From:[info]olita
Date:April 17th, 2004 - 05:46 pm
(Link)
un alkahols memaz ar nav tik slikts. jo ne jau alkahols mus sagrauj (moraali), bet gan pasha uzliktie debiilie principi kas logjiski shados gadiijumos sabruuk. ;)
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:April 17th, 2004 - 05:56 pm
(Link)
Ar morālajiem principiem tam šoreiz nav nekāda sakara, sev par pārsteigumu nekādas dižas muļķības vakar nesadarīju. Runa ir par fizisku sagraušanu - visu dienu mokos ar briesmīgām paģirām, nemaz nerunājot par to, ka šodien arī nedaudz pamīļoju podu.
From:[info]olita
Date:April 17th, 2004 - 05:58 pm
(Link)
:DDDD
malacis, a kam negadaas. tapec jau nevajag beigt dzert, vajag tikai maciities kaa dzert ;)
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:April 17th, 2004 - 06:20 pm
(Link)
Nē, nē, tieši to lūk nevajag. Tas, ka man visu dienu (un vēl šobrīd) ir slikti, nav galvenais iemesls tam, kāpēc uz laiku esmu nolēmusi nelietot alkoholu. Nedomāju, ka šī alkohola nelietošana varētu mani negatīvi iespaidot, gluži otrādi - pozitīvi, lai gan es ar to līdz šim arī īpaši nebiju aizrāvusies. Jā, un Zanei ir taisnība, man tiešām nav mēra izjūta, jo tajās retajās reizēs, kad notiek kāds pasākums es tiešām īsti nemāku apstāties.
[User Picture]
From:[info]silent_thoughts
Date:April 18th, 2004 - 01:16 pm
(Link)
buus baig` labi ,ja tev izdosies...