murr

Sapratu, ka no manas puses ir samērā nekrietni tā ņemt un nerakstīt itin nemaz un neko.
Ja paskatās tīri statistiski, tad sanāk, ka es daudz vairāk rakstīju tad, kad man nebija otrās pusītes. It kā jau tas ir par ļoti lōōōģiski, vai ne tā?
Ai, metīšu statistiku pie malas.
Es ar nepacietību gaidu to brīdi, kad man vairs nebūs jāstrādā 'Be You', man būs brīvs laiks, un es beidzot pieķeršos tiesību kārtošanai, precizēsim - nokārtošanai.
Es gribu ar savu mazulīti vizināties, es gribu aizbraukt pakaļ Viņam, aizvest uz jūriņu, pēc tam uz PV koncertu...Es gribu, gribu, gribu.

Dziesma, kura skanēja pēc mūsu pirmā sexy time bija Sigur Ros - Agaetis Byrjun (paldies Laurai par pareizā mirkļa ķeršanu un sms atsūtīšanu īstajā laikā un vietā). Tulkojumā agaetis Byrjun nozīmē - "Labs sākums". Well, well, well. Par to mums abiem sirsnīgs smaids uz lūpām un sapņains acu skatiens. Tagad ir skaidrs - mums ir jāiet uz viņu koncertu. Bet es kaut kā vairs negribu, es žēloju naudu. Iedomājieties, es grasos neiet uz vienīgo koncertu, uz kuru varu sevi iedomāties iegādājamies biļeti pat par 50Ls! Jel. Tad jau redzēs.
Katrā ziņā - Sigur Ros ir mūzika skaistiem brīžiem, to es zināju kopš pirmās reizes, kad viņus izdzirdēju, nu arī šai frāzei ir reāls pierādījums.

Vēlāk uzrakstīšu kaut ko vēl. Patiesībā jau ir tik daudz tādu liktenīgu "sīkumiņu"...Un vispār - tik daudz kas piedzīvots šo divu mēnešu laikā. Ah.

Comments

August 2009

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Powered by Sviesta Ciba