|
August 24th, 2008
Comments:
| From: | zilace |
Date: | August 26th, 2008 - 03:19 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Tas krējums tad mīklai domāts vai uzlējumam? Jautājums tieši par vietu, kur "Atsevišķi olu sajauc ar krējumu un sodu."
| From: | alniz |
Date: | August 27th, 2008 - 01:27 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Tas ir uzlējumam, un pievieno kanēli vai vanilīnu un pārejo, kas pie uzlējuma sastāvdaļām.
sanāk baigi lappi!
| From: | zilace |
Date: | August 27th, 2008 - 01:38 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Laikam esmu neapķērīga, bet man tik un tā nepielec... :) Es lasīju tā, ka pirmā rindkopa attiecas tikai uz mīklu un otrā daļa uz uzlējumu. Bet, ja krējums ar olu ir uzlējumam, tad viņš ir iemaldījies ne tajā rindkopā (manuprāt). Un soda taču bija mīklai, ne? Ak, un vēl.. cik grādos cep? :)
Es ļoti atvainojos, ka šitā pārjautāju, bet ļoti gribas pamēģināt! :)
| From: | alniz |
Date: | August 28th, 2008 - 02:53 am |
---|
| | | (Link) |
|
jā, jā, pareizi- tur, kur ar sodu 1 ola un karote krējuma, tas ir mīklai. un tur kur 2 olas un 0,5l krējuma- tas ir uzlējumam. 175grādi.
|
|
|
Sviesta Ciba |