*aliyasiela`s

December 20th, 2009

02:19 pm

bums!
pagjiru par briinumu nav. ir taada diivaina pashsajuuta, bet taas nav pagjiras. taa ir sajuuta ka es esmu nozagusi laiku. laiku prieksh sevis. nu jau 24 h es daru neko. atpuushos. zogu laiku, bet nezinu no kaa. jo nevienam jau mans laiks nav vajadziigs. bet shiis stundas mani aartsee. glaabj pashu no sevis.


un veel es meegjinu saprast kura mirklii bija tas punkts kur viss mainiijaas. kuraa mirklii no negliitaa piileena man pretii no spogulja saaka luukoties sieviete ar nepraatiigu mirdzumu aciis, kuraa mirklii vinja kljuva skaista, kuraa mirklii vinja peekshnji saaka sevi miileet? kuraa mirklii vinja saprata ka visas taas cieshanas nav nepiecieshamas? kursh bija tas mirklis kad vinja kljuva pashpietiekama veel vairaak nekaa ieprieksh, un kursh bija tas mirklis kad vinja saaka speet atkal atveerties un veeleeties miiljumu?

kaut kas ir mainiijies..

09:22 pm

kaut kas praatam neaptverams.
peedeejaas divas dienas visur dzirdu latvieshu un krievu valodu :D
tagad arii braucu autobusaa un aizmuguree sarunaajaas triis latvieshi.

10:38 pm

Vaaks ar mani!
es gribu, gribu, gribu straadaat tur kur tikko ienesu cv. gribu!!!
baac, vakar kkas manaa galvaa ir sagaajis uz iiso. man patiik taa uzmaniiba kuru sheit sanjemu, man patiik tie viirieshi kuri sho uzmaniibu maak sniegt. es patiiku sev!
ar visaam savaam tirkiizzilajaam zekjbikseem un melnajiem svaarcinjiem, ar skrienamaam kurpiiteem un lielo tirkiizzilo shalli ap kaklu, ar savu melno vampiirmeeteliiti un veeju matos. luuk, shii esmu es!

un Soho mani safacineeja tik dikti, ka tgd luudzu visus tos tur augshaa, lai buutu tas darbinjsh.

10:40 pm

es gribu sev draudzinju.
taa nav veeleeshanaas, tas ir uzstaadiijums prieksh sevis - atrast draudzinju!

11:48 pm

iiss ieskats vakardienaa, jeb kaa beidzaas holly banana pasaakums.

shii ir taa vieta, kura iemaaca atkal noticeet cilveekiem. vakar aizdevos uz pubu, kuraa straada meitene no lv. doma no saakuma bij tik mazliet paseedeet, bet beigaas tas izveertaas par graujoshu pieredzes pasaakumu. liidz treshajam kokteiliitim viss bija lieliski, bet tad es secinaaju ka nekad nespeeshu dzert taa kaa anglji un it iipashi ja triis kungi saak uzsaukt. neiebraucot siikumos, es dabuuju kaartiigu brain-washing par to ka esmu 'beautiful, lovely, nice and absolutely perfect', izraisiiju kautinju starp diviem kungiem (treshais laiciigi notinaas), un pacadiiju nakti king-size gultaa viena, jo aciimredzami esmu paargurusi un man jaaatpuushas. katraa zinjaa es pati beidzot juutos mieriiga.
taada luuk ir Londonas naktsdziives pirmaa pieredze.

jaa, un es esmu prieciiga, ka naktis pavadu viena. un es esmu prieciiga par tiem cilveekiem, kuri sheit ir paarpilni optimisma. un kaa jau mineeju es esmu laimiiga buut sheit un tagad.
Powered by Sviesta Ciba