*aliyasiela`s

October 28th, 2009

09:58 pm

pirmaa diena jaunajaa gjimenee aizvadiita. manaa apruupee atstaati divi jauki beerni 14 gadus vecais Oskars un 10 gadiigaa Olivija. teevs beernus ir audzinaajis visu laiku viens, ja neskaita pirms diviem meeneshiem aizgaajusho ilggadeejo girlfriendu, kurai gan prieksh tam iisti laika nav bijis. un veel man ir visas ruupes par dziivokli, kursh gan shiet taapat gana tiirs un kaartiigs, bet kaa man tika paskaidrots tad vienkaarshi pietruukstot sievietes pieskaariena visam. taa nu luuk man ir atljauts ievest mazliet savu kaartiibu.
godiigi sakot es pat nezinu ko veel man var vajadzeet. es nevaru ne ar kaadiem vaardiem aprakstiit to cik shobriid juutos mieriiga un pateiciiga liktenim.
es kaa tipiska latvieshu sieviete to pat iisti par darbu nevaru nosaukt, jo taa jau ir ikdiena, tikai sheit mazliet savaadaaka nekaa tur.


un tagad par to par ko es sheit cepos no pirmaas dienas. aaaaaaaaaa, nu kaa var beernus barot ar sviestmaizeem? kaa var ljaut dzert litriem taas sinteetiskaas sulas? kaa var buut taa ka beerni skolas briivlaikaa visu dienu pavada pie tv?? nu kaa taa var? bet laikam jau jaasamierinaas un jaanorij shis kurkulis, kaut gan aaaaaaaaaa, nu kaa var beerniem to nodariit?



btw, nu luuk tagad iesakiet ko lai dara ar shaada vecuma beerniem visu dienu maajaas? kaut ko kas atrautu vinjus no tv? njemt veeraa, galda speelju, puzlju, utt., mums nav.

10:59 pm

fooorshinji!!!
saaku peetiit Londonas karti lai saprastu vismaz kur tagad esmu. no manas maajas liidz Portobello tirgum ir apmeeram 7 minuushu gaajiens, un tepat blakaam arii ir Notting`Hilla.
nice! naakoshnedeelj kad beigsies skoleenu briivdienas doshos izpeetee.
Powered by Sviesta Ciba