*aliyasiela`s

October 27th, 2009

10:15 pm

peedeejaas 24 h ir sagriezushas manu dziivi kaajaam gaisaa un es pat nezinu no kura gala lai saak shkjetinaat domu pavedienu, jo shitam visam es gatava nebiju.
tad nu luuk - pirms paaris dienaam ar asaraam aciis un milziigaam dusmaam uz sevi, situaaciju un visu paareejo paraleeli darba mekleejumiem saaku intensiivi seedeet iepaziishanaas portaalos (latviski saucu sho situaaciju - manii iesleedzaas kucisms, vismaz pusdienas un kaads ar kuru parunaat). neiegrimstot siikumos veestules bira kaudzeem, uz lielaako dalju - hi, how r u? u look great! - nemaz nesaaku atbildeet, tomeer dazhas piesaistiija manu uzmaniibu. un tad nu kad vispaar rokas bija nolaidushaas zemaak par pakaljgalu es metu savu piesardziibu un skepsi pie malas un devos uz savu pirmo randinju Londonaa. un zinieties es neticu lietaam kuras izdodas ar pirmo reizi, bet tagad naakas tiit bildi atpakalj un saakt domaat kaa tas naakas ka esmu tagad tur kur esmu.
puiks, tiiri taa neko. jauks, galants, inteligjents, gliishs, utt. studee fotomaakslu un ne tikai. originaly from Kurdistan. so, zinot manu situaaciju shis jau bija apspriedies ar draugiem un saacis man paliidzeet mekleet darbu. vakar visu dienu pavadiijaam kopaa, tagad varu atkjekseeties ka esmu redzeejusi veel dazhas ieveeriibas cieniigas vietas Londonaa, diemzheel gan pagaidaam naktii un tikai caur mashiinas stiklu, bet tomeer. so, evening was great.
par darbu runaajot, devaamies pie viena vinja drauga kuram pieder restoraans gandriiz pashaa pilseetas centraa, jo bija doma mani iekaartot par viesmiili (jo nu jau bij mirklis kad biju gatava pat traukus iet mazgaat). diemzheel par viesmiili netiku, bet shis posts tiek tapinaats uz vinja drauga maajas pc, jo i`m his new house-keeper, otrajaa staavaa gulj divi beerni un riit no riita man jaacep pankuukas un pa dienu dosimies uz Haidparku braukt ar laivaam.
punkts.

p.s. un shis man atgaadina ka nedriikst spljaut kruuzee no kuras pasham peec tam jaadzer, jo es visu laiku skandinaaju ka uz randinjiem neieshu, internetaa neiepaziishos un pats galvenais - es nekad nesatikshos ar citas (lasiit - austrumu) tautiibas viirieshiem. un tagad viss vienaa.


yeah! un vispaar ar puiku manaa briivdienaa dosimies Londonu iepaziit un tad jau buus arii bildes ;)
miilu juus zakjiisi un arii jums visiem lai staav klaat visi-tie-tur-augshaa.
saldus!
Powered by Sviesta Ciba