Akumaniaks
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, August 16th, 2004

    Time Event
    9:36a
    Aglona rullē.
    Tur ir vieta, kur paarnjem miers. Tur ir skats, kas nezinu kāpēc absolūti nomierina. Tas ir skats uz kokiem aiz katedrāles. Tur ir kaukaads pozitīvs spēks.
    10:25a
    Mazliet paskatījos to jauno reality shovu, par to, kā sievietei jāprec resns un kaukāds tur līgavainis. Precīzi noteikumus nezinu.
    Vīrietis ļoti stulbi uzvedās pie galda, kad viņa tikās ar draudzeni. Viņas jutās ļoti neērti. Tas par „ļoti stulbi” ir citāts no to sieviešu mutes. Es teiktu brīvi. Viņš spīdzināja kaut kādu maizīti cepot uz liesmas un prasot, lai šī atzīstās noziegumā :)))
    Es citkārt būtu smējies, bet šoreiz man smiekli nenāca, jo tas tika pasniegts kā „stulba un atbaidoša uzvedība”.

    Pēc sieviešu sejām intervijās spriežot, likās, ka viņas tikko ir pārcietušas zobārstu.
    Stulbās sievietes!
    11:03a
    manas dienas paiet cīņās ar neveselīgi nopietnu dzīves uztveri:)
    gan savu, gan citu.
    es shobrīd vēl zaudēju, bet papildspēku klaigas un ierošu šķindu jau dzirdu
    11:34a
    labdien,
    vai kāds nezin, kur var lēti dabūt labu diktofonu?
    3:55p
    Nu ko jau krietns laika sprīdis pagājis, kopš pirmo reizi šajās attiecībās tapu greizsirdīgs, pēc tam vairs tādu patiesu prieku izbaudīt nespēju.

    varbūt esmu tam nepiemeerots cilvēks: no vienas puses šausmīga greizsirdība un privātīpašnieciskums, no otras absolūts optimisms, kas robežojas ar vienaldzību.

    man laikam vajag cilvēku, kas par mani pastāvīgi fano, un, ja viņa to nedara, tad nav vajadzīga. Tāpēc es dusmojos, kad viņa fano par citiem - greizsirdība; un pārāk nepārdzīvoju (nu raudu protams kā traks suns, bet ne ilgi), kad viņa tāda par citiem fanojoša aiziet - vienaldzība.

    nu ko lai dara, patīk man būt uzmanības centrā un nekur citur. Un ari dzīve man ir viena liela skatuve, uz kuras es spēlēju savu lugu - tā būs traģēdija, jo galvenais varonis beigās nomirst; tā būs drāma un melodrāma, jo galvenais varonis mīl un cieš un laimojas; tā būs komēdija, jo galvenais varonis mīl jokus:)

    << Previous Day 2004/08/16
    [Calendar]
    Next Day >>

nau   About Sviesta Ciba