Akumaniaks
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, February 27th, 2004

    Time Event
    8:41a
    Atkal dzejolis:)
    par_zobu_baxtaamajiem )
    9:11a
    Heisaa hou akumaniaks ir atkal pamodies. Shams uzkaap uz galda un paleekaa (dum dum dum – galds nodreb uz mazliet iechiixtaas). Akumaniaks, buudams iists dzentlmenis, apsolaaas virtuaali (jaa protams, virtuaali, akumaniaks realitaatee nedziivo) izmiileet katru sievieti, kas sheit paraadaas

    Heisaa hou akumaniaks paarskrien paar sienaam, griestiem un griidu. Shams mazliet nomierinaas un, gaidot meitenes, apseezhas uz paklaaja.
    12:07p
    visiem ko moka mūzsenais jautājums par to kapēc kaisa sāli nevis piparus.
    Jo sensenos laikos notika šādi:
    Toreiz dzīvoja Pirmais Sētnieks Valērijs (protams Pirmais, jo pēc viņa dzīvoja vel daudz sētnieku Valēriju), vasarās viņš visu sakopa, un visi viņu mīlēja. Ļaudis teica: “labais Pirmais Sētnieks Valērijs, visu labi vienmēr uzkopj.” Savukārt ziemās ļaudis slīdēja uz apledojošā ceļa un pukojās uz Pirmo Sētnieku Valēriju, slīdēja, krita un bezgalīgi pukojās. Saskuma Pirmais Sētnieks Valērijs, bet nespēja matīt savu raižu galu.
    Tad kādu dienu kā gadījās kā ne, sētnieka laulātajai draudzenei beidzās pipari, ko pie zupas pielikt. “Pirmais Sētniek Valērij aizej tepat uz “T-Market” man beidzās pipari, ko pie zupas pielikt.” Pirmais Sētnieks Valērijs teica: “Nu i zajebala baba”. Tomēr uz veikalu aizgāja. Nonācis tur, apķērīgais sētnieks saprata, ka aizmirsis, kas bija jāpērk. ZUPA. “Ko gan liek zupai klāt?” aizdomājās PSV: “Sāli. Sāli liek zupai klāt.” Priecīgs par garīgā darba rezultātu, viņš paņēma vienīgo cauro sāls paciņu visā augstas kvalitātes prasībām atbilstošajā “T-Market” veikalā. Pa ceļam uz māju pusi sāls izbira un noklāja sniegbalto celiņu. Mājās PSV dabūja pa kaklu, toties ielās ļaudis vairs no kājām nekrita un teica: “labais Pirmais Sētnieks Valērijs, visu labi vienmēr uzkopj.”
    Tātad tikai nejaušība noteica sāls pārākumu par pipariem
    5:53p
    oukei liidz pirmdienai manii virtuaalie lasiitaaji:)

    << Previous Day 2004/02/27
    [Calendar]
    Next Day >>

nau   About Sviesta Ciba