aivars_liepa

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:48 pm: Domājot par jaunu telefonu, vai būtu ieteikumi?
Man palūdza nokonsultēt pie jauna tel iegādes, bet ja godīgi, esmu smagi atpalicis no dzīves šai jautājumā, tāpēc jautājums community.

Prasības būtu šādas - lai ir garantija ~2gadi, lai ir vienlaicīgi strādājošs dual-sim , 2megapix kamera, izturīgs, ir gan klaviatūra gan ir touchscreen, lai var ievietot atmiņas karti līdz 8gb, radio var nebūt bet lai var muziku klausīties, lai saprot arī latviešu val. un lai var izmantot internetu. Kaut kas tāds vispār ir ietilpināms budžetā līdz 100 Ls?

Comments

[User Picture]
From:[info]dachux
Date:July 13th, 2011 - 02:22 pm
(Link)
Dual sim nav daudz un tādus nepiedāvā mazcenas variantā. Touchscreen ap 100 vispār ir tikai daži (un labi, ja ar kādu atlaidi zem 100 sanāk), tāpat arī dual kayboard nav daudziem modeļiem, kam ir fiziskā klaviere, tie atkal parastajā cenā iet virs 100 stabili. Pārējās prasības visticamāk izpildās, ja izpildās šīs.
[User Picture]
From:[info]aivars_liepa
Date:July 14th, 2011 - 06:51 pm
(Link)
Paldies! Tātad īsti nav uz ko cerēt, ja vien negadās mega atlaide? :)

Laikam jāsāk ar nostmešanu dual keyboard, dual sim laikam ir a-must un touchscreen arī...
[User Picture]
From:[info]dachux
Date:July 14th, 2011 - 07:05 pm
(Link)
http://www.salidzini.lv/search.php?q=dual+sim&offset=180

Izrādās, ka ir kaut kas arī zem 100 ar dual-sim un touchscreen, bet varbūt kaut kas cits neizpildās, tad jāskatās katrs modelis. Mazliet virs 100 sāk parādīties androīdi. Imho labāk samaksāt tos padsmit latus klāt un dabūt aparātu, uz kā var tad uzlikt daudz ko noderīgu, nekā ar kaut kādu iebūvēto OS, kam arī aplikāciju skaits varētu būt ierobežots.
Powered by Sviesta Ciba