AIVARS GEDROICS - Komentāri

About Komentāri
Kārtējā varas nekaunība !!!29. Augusts 2015 - 14:22
SIA „DDzKSU” valdes priekšsēdim
Liepājas ielā 21, Daugavpilī, LV 5417,
mājas Teātra ielā 34-35 iedzīvotāja
AIVARA GEDROICA (081274-10215),
tel. 65428660, 28229894,


iesniegums

Esmu iepazinies ar t.s. „dzīvokļu īpašnieku sapulces”, kura it kā notika 2015.gada 5.jūnijā, apstiprinātām kopijām. Secinu, ka šis t.s. „protokols” neatbilst „Dzīvokļu īpašuma likumā” minētajām prasībām, tāpēc tas ir atceļams un pasludināms par spēkā neesošu kopš iesniegšanas brīža šādu iemeslu dēļ:

1. Saskaņā ar „Dzīvokļa īpašuma likuma” 19.p.2.d. vismaz nedēļu līdz sapulcei uz to rakstiski vai citādā veidā, ja par to īpašnieki ir vienojušies, uzaicināms katrs mājas dzīvokļa īpašnieks. Mūsu dzīvokļa Nr.35 īpašnieks Ernests Antons Gedroics nekādā veidā uz šo sapulci uzaicināts netika. Jau ar šo faktu principā ir pietiekami, lai sapulci atzītu par spēkā neesošu.

2. Protokolā norādīts, ka „PAR” lēmuma pieņemšanu esot balsojuši 29 sapulces dalībnieki, „PRET” un „ATTURAS” balsojušo skaits nav norādīts, lai gan protokola pielikumā Nr.1 redzams, ka vismaz Nr.3 un Nr.15 dzīvokļa īpašnieki ir balsojuši „PRET”.

3. Protokolā norādīts, ka balsošanā piedalās 27.dzīvokļa īrnieks Deruks un 28.dzīvokļa īrnieks Viļumovs. Saskaņā ar „Dzīvokļa īpašuma likuma” 17.pantu, balsot tiesīgi ir vienīgi dzīvokļu īpašnieki, nevis īrnieki. Nesaprotu, kā šāds rupjš likuma pārkāpums varēja palikt nemanīts no SIA „DzKSU” puses.

4. Dzīvokļa Nr.31 īpašnieces T.Naidjonovas vietā ir parakstījusies kāda O.Semjonova. Nav skaidrs, kas tā ir par personu – kāda T.Naidjonovas radiniece vai vispār nepiederoša persona no malas. Jebkurā gadījumā likums prasa parakstīties personīgi dzīvokļa īpašniekam.

5. Dzīvokļa Nr.49 īpašniece N.Zlobina ir reģistrējusies sapulcē, bet nav balsojusi. Nav saprotams, vai un kā ir ņemts viņas viedoklis apspriežamā jautājuma izlemšanā.

6. Dzīvokļa Nr.24 īpašniece N.Velika man personīgi ir apliecinājusi, ka sapulcē nav piedalījusies un nav līdz ar to varējusi balsot „PAR”, kā tas norādīts protokolā. Tātad viņas paraksts uz protokola ir viltots. Ļoti iespējams, ka viltoti ir arī citi paraksti, ne tikai šis.

Pamatojoties uz visu iepriekš minēto, lūdzu SIA „DzKSU” valdi anulēt SIA „AcmeLightBaltic” līgumu ar mājas Teātra ielā 34 dzīvokļu īpašniekiem un atmaksāt tiem naudu, ko tie jau ir samaksājuši šai firmai par viņas veiktajiem pakalpojumiem. Informēju Jūs, ka atteikuma gadījumā vērsīšos Valsts policijā ar lūgumu uzsākt kriminālprocesu pēc LKL 275.p. un prasīšu Jūsu iestādes darbiniekus atzīt par līdzvainīgiem noziedzīgu darbību veikšanā un piesegšanā.


27.08.2015. A.Gedroics
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba