AIVARS GEDROICS - Komentāri

About Komentāri
Iesniegums Jelgavas policijai20. Augusts 2011 - 12:11
Jelgavas rajona un pilsētas policijas pārvaldei
Pētera ielā 5, Jelgavā, LV 3001
AIVARA GEDROICA (081274-10215),
dzīv. Daugavpilī, Teātra ielā 34-35,
pasta adrese: a.k.32, Daugavpils, LV 5401,
tālr. 65428660, 28229894,

iesniegums

2011.gada 19.augustā ap plkst.12.30 Jelgavas novada Elejas ciemā dzīvojošā IRĒNA OLGA PASTERE piezvanīja uz Latvijas Radio 1.kanālā tiešraidē notiekošo pārraidi „Brīvais Mikrofons” un teica tur šādus vārdus: „Labdien! Es gribētu griezties pie visas Latvijas iedzīvotājiem un pastāstīt, ka esmu izkrāp…, kā man izkrāpa Aiva…Aivars Gedroics no Daugavpils īpašumu…, jā, apsolījās ņemt un uzrakstīja…, un saņēma…, uzrakstīja man arī to uzturas līgumu, ka viņš man atbalstīs vecumdienās, palīdzēs un tā tālāk…, un tā tālāk…, un palīdzēs veselībai un viss, maksās 20 latus, bet, lai paiet tikai gads, viņš tūlīt man nopirkšot dzīvoklīti un varēšot apsildīt būtu visapkārt…, un viņa vecāki man palīdzēs; tagad ir pagājis gads, es esmu atkal palikusi uz tiem…, man ir ļoti maza pensija, 145, tos 20 latus viņš sola, bet māju viņš negrib pārdot, māja viņam ir liels īpašums, 200 kvadrātmetru, tas ir viņa īpašums, un…, jau piedraud man infarktu…, ne tikai dzīvokli nopirkt un palīdzēt man vecumdienās vairāk par to 20 latiem, kur vajag lielu malkas apgādi, kur vajag ūdeni, kur vajag visu, kur viss aizsalst…, lūdzu, es lūdzos visiem republikas iedzīvotājiem, ņemiet to vērā un nekad nenoslēdziet…, un neticiet Aivaram Gedroicam, neticiet viņa vārdiem, viņam ir divas se…”. Šā raidījuma ierakstu var noklausīties internetā, Latvijas Radio mājas lapā http://www.latvijasradio.lv/program/1/2011/08/20110819.htm
Minētās personas teiktajā ir vesela rinda nepatiesu, mani apmelojošu izdomājumu. Nekad neesmu izkrāpis no viņas nekādu īpašumu. I.O.Pasterei agrāk piederošā māja un tai blakus esošais zemes gabals nonāca manā īpašumā saskaņā ar uzturlīgumu, ko noslēdzām 2010.gada 1.februārī pie Jelgavā strādājošās notāres Ināras Dzenes pēc pašas Pasteres kundzes paustās iniciatīvas, ievērojot viņas brīvo gribu un neizdarot uz viņu nekādu – ne fizisku, ne morālu – spiedienu. Pēc pašas I.O.Pasteres teiktā, viens no iemesliem, kādēļ viņa nodeva savu māju manā īpašumā, bija tas, ka viņas kaimiņi nepārtraukti izdarot uz viņu morālu presingu, spiežot pārdot šiem māju par ļoti lētu cenu, kuram viņa pati nespējot pretoties. Viņa izteica cerību, ka es šo māju vai nu vispār nepārdošu, vai pārdošu par atbilstošu cenu. Nekādas norunas – nu mutiskas, ne rakstiskas – par to, ka es pēc gada (vai kāda cita termiņa) šo māju Elejā pārdošu un nopirkšu viņai apsildāmu dzīvokli, nebija. Es vienīgi garantēju, ka gadījumā, ja man būs nepieciešama māja Elejā, kur pašlaik dzīvo I.O.Pastere, es viņu neizlikšu uz ielas, bet gādāšu viņai citu dzīvojamo platību. Ne pašlaik, ne tuvākajā nākotnē man nav plānu pārdot savu īpašumu Elejā vai veikt tā kapitālremontu, tāpēc neredzu nepieciešamību gādāt I.O.Pasterei citu dzīvojamo platību. Tāpat uzturlīgumā netika solīts, ka par I.O.Pasteri rūpēsies mani vecāki, kuri paši ir slimi, trūcīgi pensionāri. Es patlaban, tāpat kā uzturlīguma noslēgšanas brīdī, esmu bezdarbnieks, tāpēc nevaru maksāt I.O.Pasterei lielāku uzturnaudu, kā jau minētos 20 latus mēnesī. Neuzskatu, ka tādejādi es būtu šai personai kaut ko izkrāpis vai turpinātu viņu krāpt patlaban. Nekad neesmu I.O.Pasterei „draudējis ar infarktu”, esmu vienīgi privātā telefona sarunā vienreiz aizrādījis, lai viņa cenšas saglabāt garīgo līdzsvaru, jo pārlieka nervozēšana var izraisīt visādas gan garīgas, gan fiziskas slimības, t.sk., infarktu. Uzskatu, ka tādejādi es nevis draudēju, bet izrādīju rūpes par viņas veselību.
Pamatojoties uz augstāk minēto, secinu, ka I.O.Pastere, zvanot uz radio un publiski paužot tiešajā ēterā nepatiesus, mani apmelojošus faktus, faktiski nepamatoti apsūdzēja mani LKL 132.pantā un 177.pantā paredzēto noziedzīgo nodarījumu paveikšanā, tādā veidā apzināti ceļot man neslavu, vēloties, lai sabiedrība, kas klausās Latvijas Radio, iegūtu par mani nepatiesu, nomelnojošu priekšstatu.
Līdz ar to, lūdzu Jelgavas kriminālpoliciju uzsākt pret I.O.Pasteri kriminālprocesu pēc LKL 157.panta 2.daļas. Lūdzu atzīt mani par cietušo šajā kriminālprocesā.

20.08.2011. Aivars Gedroics
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba