AIVARS GEDROICS - LNKB

About LNKB

Previous Entry LNKB28. Jul 2006 @ 15:23 Next Entry
ATKLĀTA VĒSTULE
LNKB VADĪBAI

Laikraksta “Latvietis Latvijā” 2004.gada 5. augusta numurā lasīju Jūsu toreizējā vadoņa teiktās runas 2004. gada 27.jūlijā Smārdē notikušajā leģionāru salidojumā atreferējumu. Viņš esot teicis, ka nu mēs esot “izrāvušies no Krievijas ķetnām”, pateicoties tam, ka atrodamies ES un NATO sastāvā. Te nu man gribas jautāt – vai tiešām viņš bija tāds muļķis, par kādu izlikās? Vai tiešām vecuma marasms viņam bija tiktāl progresējis, ka viņš vairs absolūti neorientējās Latvijas un pasaules politiskajos notikumos? Pretējā gadījumā viņš taču nevarētu nezināt, cik draudzīgas attiecības valda starp ES un Krieviju. Pēdējā, starp citu, nekad nav iebildusi pret Latvijas (un visas Baltijas) iekļaušanos ES sastāvā. ES izvirzītās prasības Latvijai nacionālajos jautājumos tikpat kā neatšķiras no Krievijas izvirzītajām prasībām. Tas nav arī brīnums, zinot, ka ES pēc savas strukturālās uzbūves un būtības kā dvīņu māsa līdzinās PSRS. Tajā valda kosmopolītisms, tiek apkarots un nīcināts viss nacionālais, patrioti pat nereti tiek sēdināti cietumos. Turklāt, neaizmirsīsim, ka ES turpina paplašināties. Ļoti iespējams, ka nākamajā tūrē tajā tiks uzņemta arī Turcija un Krievija. Ko tad Jūs teiksiet, “gudrinieki” no LNKB? Jau tagad visā nopietnībā tiek apsvērta iespēja ieviest bezvīzu režīmu starp ES (tātad arī Latviju) un Krieviju. Vai neesat par to dzirdējuši? Parakstot bēdīgi slaveno “tautā pazīstamo personu” aicinājumu balsot par Latvijas iestāšanos ES, Jūsu toreizējais vadonis kopā ar kolēģi Ojāru Stefanu – NPA priekšsēdi – izdarīja smagu noziegumu, ko Latviešu tauta nekad viņiem nepiedos! Uz mūžīgiem laikiem viņi ir ierakstījuši savus vārdus melnāko tautas nodevēju – kangaru – sarakstā! Kauns par viņu palīdzību Latvijas neatkarības likvidēšanā gulsies arī uz viņu pēcnācējiem!
Gandrīz viss iepriekš minētais par ES attiecas arī uz NATO. Tā vairs nav vērsta pret Krieviju, bet kopā ar to cīnās pret t.s. “starptautisko terorismu”, t.i., tām valstīm un tautām, kas nepakļaujas pasaulē valdošā cionistu-masonu režīma prasībām. Būtu naivi cerēt, ka NATO – tāda, kāda tā ir patlaban - mūs aizstāvēs pret varbūtējo Krievijas bruņotu agresiju. Lai atļauts atgādināt, ka Latvijas pievienošanās NATO svinību laikā pat tika atcelta paredzētā NATO iznīcinātāju parāde tikai tāpēc, lai izdabātu Krievijai. Te, es domāju, jebkādi komentāri ir lieki…
Jūs pārmetat ministriem, ka tie kopš 1999.gada nepiedalās 16.marta pasākumos. Bet Jūs taču paši ar savu biedrību jau 5.gadu pēc kārtas, izdabājot tām pašām Jums tik mīļajām NATO un ES, gļēvi atsakāties soļot gājienā uz Brīvības pieminekli! Kā Jūs varat prasīt cieņu pret sevi no citiem, ja paši sevi necienāt, ja esat kļuvuši gļēvi lupatas? Jums vajadzētu pamācīties no saviem kolēģiem igauņiem! 21.08.’04. TV “Panorāmā” rādīja pieminekļa atklāšanu igauņu karavīriem-antikomunistiem kādā no Igaunijas mazpilsētām. Ļoti patīkami bija vērot, ka vecie karavīri bija tērpušies savās kara laika formās ar ordeņiem. Vai redzējāt to? Bet Jūs, savukārt, no šīs atribūtikas baidāties kā velns no krusta! Smieklīgas ir Jūsu atrunas, ka formas Jums esot zudušas – tās var uzšūt no jauna, ka ordeņus Jums čekisti esot atņēmuši. Pietiekami daudziem no Jums ir vēl mājās ordeņi un, ja to arī nav, var taču uztaisīt imitācijas! Bet, ja Jūs uzskatāt, ka Hitlers bija slikts (starp citu, vai ir daudz tādu kara veterānu, kuri uz katra soļa zaimo savu bijušo augstāko virspavēlnieku?) un, tātad, arī visa viņa ieviestā atribūtika ir slikta, tad tādā gadījumā arī Jūs paši esat slikti, jo, grozies kā gribi, tomēr esat karojis Hitlera pusē. Un, ja jau tā, tad Jums nav nekāda pamata apvainoties, ka Jūs, tādu “nelietīgus fašistus”, neatbalsta mūsu varturi, nesaprot “civilizētās” ārzemes un aprej Krievija. Starp citu, Jūsu kolēģus Igaunijā, acīmredzot, neuztrauc tas, ko par viņiem padomās Krievija, ASV un Izraēla. Viņi atrodas savā suverēnā valstī un godina savus varoņus tā, kā paši uzskata par pareizu. Un viņiem nospļauties par to, ka kādam krievam vai žīdam šāda viņu rīcība nepatīk. Turklāt, kā redzat, nekādas īpašas ārvalstu reakcijas uz šo notikumu Igaunijā nebija. Tā nav nonākusi starptautiskā izolācijā, neviens pat nedomā ieviest pret to kaut kādas sankcijas! (Šādas pasaciņas par briesmām, kas notikšot, ja leģionāri sākšot, pēc mana ieteikuma, soļot pa Rīgas ielām formās ar ordeņiem un pūtēju orķestri, pirms dažiem gadiem radio ēterā stāstīja Jūsu drauģelis, viltuspatriotiskais demagogs, tēbistu slavinātājs Atis Skalbergs. Klausoties šajā muldēšanā, es nospriedu, ka drīz “mīļā miera labad” Jūs nolemsiet vispār atteikties no gājiena, un tā tas, diemžēl, arī bija.)
Jūs sūdzaties, ka Jums neļaujot pulcēties Rīgā. Bet kāda atļauja Jums vispār ir vajadzīga? Atļaušos atgādināt, ka īsteni patriotiskās organizācijas – NSS, fonds “Latvietis” un LNF – jau 3.gadu pēc kārtas 16.martā bez jebkādas atļaujas ir soļojušas gājienā no Okupācijas muzeja līdz Brīvības piemineklim. Taču Jūs, “varoņus”, gan tur nemana! Tā kā redzat, ka nevajag gļēvi lūgties, bet gan drosmīgi stāvēt par savu pārliecību un taisnību!
Jūsu līdzšinējā uzvedība liek man secināt, ka Jūs, lai gan tēlojat no sevis varoņus, patiesībā esat gļēvuļi, divkoši un demagoģi! Domāju, ka arī lielākā Latviešu tautas daļa drīz par to būs pārliecinājusies. Jums vajadzētu prast nokaunēties, paiet malā un tik ilgi, kamēr nekļūsiet vismaz tikpat drosmīgi, kā Jums pretējā pusē karojošie okupanti, kuri lepojas, nevis kaunas no savām formām, ordeņiem un dziesmām, neuzstāties vairs ar pseidopatriotiskiem paziņojumiem saziņas līdzekļos. Tie skan vienkārši nožēlojami smieklīgi, zinot Jūsu patieso dabu un raksturu! Un Jūsu bijušā vadoņa savulaik izteiktie solījumi “pāriet uzbrukumā Krievijai” liek man atcerēties kāda mana laba paziņas bieži skandēto aforismu: “Nesoli pa purnu tam, kam nevari sadot!”. Nav brīnums, ka Jūs esat sajūsmā par mūsu prezidenti Veročku (kura gan Jūsu pasākumus neapmeklē), jo savā politiskajā darbībā līdzināties viņai kā divas ūdens piles – sakāt, ka cīnāties par Latviešu tautu, bet patiesībā darāt visu, lai to pēc iespējas ātrāk iznīcinātu!

Ar kaunu un sašutumu par Jums:

AIVARS GEDROICS, CĪŅAI
Fonda ‘LATVIETIS’ biedrs. SVEIKS !!!

11.03.2006.
(ir doma)
From:[info]nazis
Date: 28. Jūlijs 2006 - 17:55
(Link)
1) Neizliecies, ka esi biedrības (nevis fonda) "Latvietis" biedrs. Tu tikai apkauno nacionālistus, tā paziņojot.
2) Man šķiet, ka tev kaut kas ar galvu nav kārtībā.
From:[info]aivars_666
Date: 29. Jūlijs 2006 - 21:07
(Link)
Es pagaidām neesmu saņēmus ziņu, ka būtu izslēgts no Latvieša, lai gan daži draņķi kā tu to ļoti gribētu!
From:(Anonymous)
Date: 8. Augusts 2006 - 10:23
(Link)
Pelnies, pelnies ]:)
Un gaidi ciemiņus.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba