AIVARS GEDROICS - Komentāri

About Komentāri
Pidarattiecību likums12. Decembris 2023 - 17:02
VISI UZ CĪŅU PRET PIDARATTIECĪBU LIKUMU !!!
Tikko kā nesen bija sākusies parakstu vākšana 14.Saeimas atlaišanai, kā jau pēc pāris nedēļām atkal jauna politiska akcija pie horizonta – parakstu vākšana referenduma rīkošanai par izmaiņām “Notariāta likumā”, kas paredz dot tiesības slēgt t.s. “Partnerattiecības”, ko tauta savā starpā dēvē par pidarattiecībām, jo faktiski šīs likuma izmaiņas vajadzīgas tikai homoseksuālistiem – pidariem un lezbām, kuriem nu būs iespēja noslēgt savā starpā ja ne laulību, tad t.s. “partnerattiecības”, kuras pagaidām vēl netiek pielīdzinātas laulībai… Uzsveru – PAGAIDĀM, jo Igaunijas piemērs rāda, ka ar to jau viss tikai sākas, dažu gadu laikā šī atšķirība tiek pamazām mazināta, līdz likvidēta pavisam, un pidaru&lezbu attiecības ne ar ko vairs neatšķiras no laulībām, kas definētas Satversmē; tāds jau būtība arī ir pasaulē valdošo cionistu-masonu-pederastu ložu mērķis. Tātad, ja mēs to negribam (un gribētos cerēt, ka tik tiešām vairums normāli orientēto Latvijas iedzīvotāju to negrib), ir steidzami jārīkojas un pret šādām likuma izmaiņām jāparakstās!
Abu akciju praktiski paralēlā norise jauc cilvēkiem prātus, un dažs labs domā, ka, parakstoties par Saeimas atlaišanu, viņš jau automātiski ir parakstījies arī pret pidarattiecibām, vai otrādi. Nē, mīļie draugi, tās ir dažādas akcijas un dažāds ir arī veids, kā tajās piedalīties. Ja par Saeimas atlaišanu visērtāk var parakstīties caur portālu latvija.lv, izmantojot internetbanku (lai gan var šai nolūkā iet arī uz vietējo pašvaldību), tad pret pidarattiecībām parakstīties ir jāierodas personīgi noteiktā laikā speciālos parakstu vākšanas punktos, kas norādīti https://www.cvk.lv/lv/parakstu-vaksana-par-aptureta-likuma-grozijumi-notariata-likuma-atcelsanu. Tur ir arī teikts, ka gadījumos, kad cilvēkam ir veselības problēmas, var izsaukt parakstu reģistratorus pie sevis uz mājām. Parakstu vākšanas termiņš ir līdz 2024.gada 5.janvārim ieskaitot.
Interesanti ir atzīmēt, ka daudzi politiķi un žurnaļugas (ne tikai atklāti sorospistie, bet arī viens otrs it kā nacionāli orientēts) uzreiz sākuši taisīt prognozes, ka parakstu vākšana neko nepanākšot, ka tādu skaitu (pāri par 150 000) parakstu savākt mēneša laikā nemaz fiziski nevarot..utt., utjp. Viens otrs garīgi tērēts radījums pat sācis muldēt, ka agrāk referenduma ierosināšanai esot pieticis ar 10 000 parakstu, kas pilnībā neatbilst patiesībai! Lai ierosinātu referendumu, vienmēr vajadzēja savākt vai nu 1/10 daļas pilsoņu-vēlētāju parakstu vai 1/10 no pēdējās velēšanās piedalījušos vēlētāju skaita parakstu (atkarībā no iniciatīvas satura). 10 000 parakstu, kurus savulaik vajadzēja apstiprināt pie notāra, bija tikai 1.posms parakstu vākšanā, kad tie bija savākti un iesniegti CVK, tad pēdējā organizēja parakstu vākšanas otro posmu, kurā mēneša laikā bija jāsavāc manis jau minētais parakstu skaits.
Kā to rāda vēsture, tad pietiekoši daudzos gadījumos šie paraksti ir tikuši savākti, pat ar uzviju: https://www.cvk.lv/lv/parakstu-vaksanas-lidz-2012gadam. Tā, piemēram, parakstu vākšanā pret “Latvenergo” privatizēšanu būtu pieticis ar 135 000 parakstu, bet savāca pāri par 300 000 (https://www.cvk.lv/lv/par-grozijumu-energetikas-likuma-ierosinasanu-2000). Protams, arī toreiz bija neveiksmīgi parakstu vākšanas mēģinājumi, kad vai nu pati ideja vairumam ļaužu nelikās interesanta, vai arī aģitācija par to medijos nebija pietiekama.
Protams, laiks nestāv uz vietas, zinātne un tehnika progresē. Ja laikā, kad tika vākti paraksti, lai “Latvenergo” netiktu izputināts (ko diemžēl pilnībā novērst vienalga neizdevās), internets vēl šķita kā eksotika un bija pieejams tikai dažiem izredzētajiem, tad tagad tas ir teju katrā mājā, un ļoti reti kurš vairs dodas maksāt rēķinus par dzīvokli un citiem pakalpojumiem uz bankām vai lielveikalu kasēm, 90% gadījumu ļaudis tagad to izdara paši, noklikšķinot taustiņus uz datora vai pat spaidot mobilā tālruņa ekrānu. Līdz ar to cilvēki diemžēl ir kļuvuši arī diezgan slinki, viņiem gājiens līdz parakstu vākšanas vietai jau sāk likties kā brauciens apkārt pasaulei, un nereti dzird šādu kurnēšanu: “Ko viņi iedomājas, par dzīvokli es varu samaksāt, sēžot uz dīvāna, lai parakstītos par referendumu, man jāiet kāds kilometrs vai vēl tālāk!”. Jā, protams, ka mūsu likumdevēji varēja sekot laikam līdzi un ne tikai par pilsoņu pašu iesniegtajam iniciatīvām, bet arī par likumiem, ko apturējis Valsts prezidents (pēc 34 deputātu prasības vai pēc savas iniciatīvas) ļaut parakstīties, izmantojot internetbanku un tādejādi faktiski neizejot no mājas. Tas netika izdarīts laikam jau speciāli, zinot mūsu ļaužu paradumus un cerot, ka viņiem būs slinkums meklēt parakstu vākšanas vietas (kuru skaits diemžēl ir krietni mazāks kā bija pirms 20 gadiem; valsts līdzekļus mēs, redz, taupot tādā veidā, tāpat kā masveidā likvidējot pasta nodaļas). Jo, būsim godīgi, teju neviena partija un neviens Saeimas deputāts faktiski nevēlas, lai tauta reāli iejauktos viņu darbā un bakstītu šiem ar pirkstu, kādus likumus vajag pieņemt un kādus nevajag. Tāda “konsultēšanās ar tautu” faktiski ir nožēlojama imitācija, lai ik pa laikam celtu savu reitingu…
Par spīti manis jau minētajiem faktoriem – ļaužu paradumu maiņai un parakstu vākšanas vietu skaitu sarukumam – nedomāju, ka savākt 150 000 un vēl drusku vairāk parakstu mēneša laikā nebūtu reāli iespējams. To var reāli izdarīt, ja vien tauta tiks nepārtraukti bikstīta. Atceros, kā pirms 23 gadiem Latvijas Radio vismaz reizi pusstundā bija dzirdama J.Bojāra balss. Nevaru, protams, precīzi vairs vārds vārdā citēt viņa teikto, bet doma bija šāda: “Latvijas pilsoni, vai tu jau parakstījies pret “Latvenergo” privatizēšanu? Nē? Vai tu apzinies, kādas būs sekas tavai pasivitātei? Cenas par elektrību uzleks fantastiskos apmēros, tu tās nespēsi apmaksāt un paliksi sēžot pie sveces gaismas! Tu to gribi? Nē? Nu tad fiksi tūlīt pat celies no dīvāna un dodies parakstīties jau šodien!”. Un efekts tam bija, kā redzam, vairāk nekā pietiekams! Arī tagad tāda veida sludinājumus varētu laist regulāri, ja tos arī neņemtu pretī LTV un Latvijas Radio, ir gana daudz komercradio un komerctelevīziju, par reklāmu internetā vispār nerunājot. Diemžēl nav neviena politiskā spēka (arī to vidū, kas sēž Saeimā un saņem prāvu finansējumu no valsts budžeta), kas būtu gatavi likt tautai ar bomi pa pieri, proti, uzkliegt no ekrāna: “Latvijas pilsoni, tu apzinies, kas notiks, ja spēkā stāsies Partnerattiecību likums? Pidari un lezbas drīzumā iegūs tiesības adoptēt bērnus savās t.s. “ģimenēs”, bet tālākā perspektīvā nav izslēgta arī pedofīlijas, zoofīlijas un nekrofīlijas legalizēšana! Tu tiešām to gribi? Ja nē, tad tūlīt pat ej un paraksties pret to, lai tas nekad nevarētu notikt!”.
Tikai paliek jautājums – kurš to darīs? “Apvienotais saraksts” un “Nacionāļi” (kā negribas zaimot šo jēdzienu, attiecinot to uz vislatvjatku deģenerātiem!) to vien sapņo, kā ātrāk atgriezties valdībā par jebkuru cenu, tādēļ joprojām grib uzturēt labas attiecības ar Jenotiem, un homofobu imidžs viņiem nu galīgi nav vajadzīgs. Cita starpā, kā man nesen “pa kluso” izteicās viens avīzes izdevējs Latgalē, pats būdams cieši saistīts ar “AS”: “Tu, Aivar, nemaz nestādies priekšā, cik mūsu partijā patiesībā ir pederastu – šī vārda visnaturālākajā, fizioloģiskajā nozīmē !!! Un arī citās partijās viņu ir papilnam! Es, godīgi sakot, nezinu nevienu partiju, kur viņu vispār nebūtu!”.
Man šim apgalvojumam neticēt nav nekāda pamata. Vēlos arī atzīmēt, ka “tradicionālo vērtību aizstāvju” partijas deputātei Ramonai Petravičai par palīgu strādā pērkamais žurnaļuga, pederasts Māris Ruks (Valsts policijas priekšnieka bračka), kurš pirms gadiem 30 bija cieši sadraudzējies ar Zīgeristu, bet izšķīrās no viņa, jo laikam nedabūja to, ko bija cerējis – baumas par Joahima “netradicionālo orientāciju” izrādījās nepatiesas. Kāpēc es par to rakstu? Lai tauta nebrīnās par Šlesera un viņa komandas pasivitāti parakstu vākšanas laikā! Uzriez pēc tās sākšanās Aināriņš izmuldējās, ka nekas jau nesanākšot, jo priekšā esot brīvdienas un tauta masveidā braukšot uz ārzemēm ceļot (laikam spriež par visiem pēc sevis; gluži kā tā Francijas karaliene, kas savulaik izteicās, ka neesot jāraud, ja kādu brīdi neesot maizes uz galda, jo varot taču pa to laiku pagrauzt kūkas), tāpēc nebūšot, kas iet parakstīties. Patiesībā viņš nemaz negrib, lai paraksti tiktu savākti, viņš arī cer vēl šajā Saeimā iekļūt valdībā un ieņemt, piemēram, Satiksmes ministra krēslu. Un tad to nožēlojamo homofobiju varēs nekavējoties atmest, līdzīgi kā to jau izdarīja visiem zināmais A.Lembergs un viņa komanda – ZZS. Savukārt, “Stabilitātei” pirmajā vietā ir okupantu interešu aizstāvība, ja Jenoti apsolītu (ļoti iespējams, ka tas ir jau izdarīts), ka nevienu KF pilsoni ne pie kādiem nosacījumiem no Latvijas neizraidīs, tad mierīgi varētu draudzīgi apskaut un apmīļot jebkuru pidaru un lezbu. Lūk, tāpēc, ne no vienas Saeimas partijas faktiski nekāda aģitācija nenotiek !!!
Kas vēl varētu ko darīt? Lielo pašvaldību vadītāji, kuriem ir autoritāte tautā? Jā, tie varētu gan, bet kuram mēram gan gribas kļūt par mūsu prezīša Pidarēviča nemīluli? Turklāt tagad jau tiek gatavoti likumprojekti, kas uzliks par pienākumu viņiem iegūt no drošības iestādēm pieeju valsts noslēpumam. Labi zinām, kādas ir mūsu drošības iestādes un kam tās kalpo, pidaru un lezbu ietekme tajās noteikti ir gana ievērojama! Lūk, tāpēc arī, piemēram, Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš lai gan neslavē Pidarattiecību likumu, tomēr nebūt neaicina tautu pret to vērsties! Saziņas līdzekļos nesen izskanēja informācija, ka KNABs un VIDs pārbaudīšot, vai šis cilvēks nedzīvo pāri saviem līdzekļiem! Tad nu viņš saprot, kā jāuzvedas, lai pārbaudes beigtos viņam labvēlīgi! Un, kā es viņam ieteicu pus pa jokam, pus nopietni: “Andrej, iegādājies kārbiņu ar vislabāko vazelīnu, ja Pidarevičs atbrauks uz Daugavpili, jāprot viņš godam uzņemt!”. Arī citu pilsētu mēri ne ar ko nav labāki! Piemēram, “nacionālists” Egils Helmanis regulāri TV ekrānos reklāmās liela labo dzīvi Ogrē, bet par parakstu vākšanas kampaņām pat neieminas.
Tātad, tautieši, lai cik tas kārtējo reizi neizklausītos banāli, bet atliek vien paļauties pašiem uz sevi, uz spēju pārliecināt radus, draugus, paziņas, būtībā jebkurus cilvēkus, izņemot tos, par kuriem jau skaidrs, ka viņi pieder t.s. seksminoritātēm , ka ir jāuzzina parakstu vākšanas vietas, to darbošanās laiki, jāiet un jāparakstās !!! Bet tiem, kas veci un slimi, jāizsauc CVK locekļi uz mājām, tāpat kā balsojot visa veida vēlēšanās! Parādīsim nelietīgajiem varuriem, ka mums tomēr nav vienalga, kas tiek gatavots mūsu valstij un tautai! Pretējā gadījumā atkal varēsim vainot tikai un vienīgi paši sevi un nevienu citu! Starp citu, īpaši bailīgos varu informēt, ka zīmogus pasēs vairs nevienam nesit, kā tas notika vēl pirms gadiem desmit, pases vietā var uzrādīt arī t.s. “ID karti” !!!

PAR LATVISKU UN DEPIDARIZĒTU LATVIJU CĪŅAI UN UZVARAI SVEIKS !!!


12.12.2023. Aivars Gedroics
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba