AIVARS GEDROICS - Komentāri

About Komentāri
17. Janvāris 2007 - 17:37
Racism is a belief system or doctrine which states that inherent biological differences between human races determine cultural or individual achievement — with a corollary that one's own race is superior and has the right to rule others.

Tu tomēr esi publiska persona, lielākā vai mazākā mērā. Līdz ar to cieņa pret lasītāju it kā prasa izteikties saprotami. Tu taču nesauc par galdu āmuru, labi zinādams, ka galds ir tas, ko visi sauc par galdu. Un ar krēslu tu tak arī to nejauc.

Rasists pēc definīcijas no Tevis nekāds, Tu aizstāvi latviešu nacionālās identitātes saglabāšanos. Tu pats tikko teici: "neuzskatu, ka kāda tauta vai rase ir pārāka par citām, bet savādāka". Respektīvi - nacionālists. Bet Tu vēl tam gribi piekabināt: rasists.

Citi nesaprot, bet ja nesaprot, tad tava politiskā darbība kļūst bezjēdzīga. Tu pats, piemēram esi gatavs klausīties kā kāds runā kaut ko tādu, ko Tu nesaproti? Vai Tu tādam cilvēkam, viņa uzskatiem vari piekrist?

Tam politiskajam virzienam, kuru Tu pārstāvi ir pirmkārt nepieciešams, lai citi saprastu par ko iet runa. Bet Tu: RASISMS. Un, ja kāds zina, kas tas tāds ir, tad nesaprot Tevi. Un nevar Tev piekrist.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba