AIVARS GEDROICS - Edvīnam Šņorem

About Edvīnam Šņorem

Previous Entry Edvīnam Šņorem11. Okt 2017 @ 16:22 Next Entry
God. Edvīn Šņores kungs !!!


Jūs sevi regulāri prezentējat kā cīnītāju par vēsturiskā taisnīguma atjaunošanu un Latvijas patiesās vēstures popularizēšanu Latvijā un pasaulē. Šajā sakarā vēlētos Jums jautāt – ko Jūs personīgi esat izdarījis, lai novērstu uz baumām balstīto Latvijas ģeniālā aviatora, žīdu teroristu pretlikumīgi, zvērīgi noslepkavotā HERBERTA CUKURA apmelošanu LR Ārlietu Ministrijas mājas lapā: http://www.mfa.gov.lv/ministrija/publikacijas/latvijas-ebreju-kopiena-vesture-tragedija-atdzimsana#vainigie, konkrēti: “…Akcijā aktīvi piedalījās Arāja SD vīri, kurus komandēja H. Cukurs. Ģēr¬bies melnā, elegantā ādas mētelī, ar revolveri paceltā rokā, viņš dzinis nelaimīgos stāties kolonnās, kas devās ceļā uz nāves bed-rēm.”

Tāpat gribētu zināt Jūsu attieksmi pret mūsu Valsts prezidenta mājas lapā http://www.president.lv/pk/content/?cat_id=1455 publicētajiem apgalvojumiem, ka Latviešu leģiona virsnieki Voldemārs Veiss (kritis 1943.gadā, apbedīts Brāļu kapos) un Mārtiņš Vagulāns (miris Austrālijā 1982.gadā) esot “kara noziedznieki”, lai gan par tādiem cilvēku var atzīt tikai un vienīgi tiesas spriedums, kāda, cik man zināms, pret šīm personām nav bijis ne Latvijā, ne citur pasaulē.

Mani interesē arī Jūsu viedoklis attiecībā uz to, vai ir nepieciešams pieprasīt no Izraēlas kompensāciju un oficiālu atvainošanos par Latvijas pilsoņa Herberta Cukura pretlikumīgo noslepkavošanu, kas tika veikta pēc šīs valsts pasūtījuma.


Gaidu no Jums skaidru, saprotamu un neizvairīgu atbildi !!!



Aivars Gedroics
LATVIETIS







'.



A./K. 32, DAUGAVPILS, LV - 5401, LATVIJA
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba