dragonfly · die


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Bariņš
Kopš pēdējā ieraksta ir pagājis daudz laika un daudz kas arī ir noticis.
Ofēlijas ir nomainījušas hitīna eksoskeletu un palikušas, manuprāt, mega-lielas,t.i., plauktas garumā. Prusaks vārdā Hugo, kas tika paglābts no zoo likteņa - apēšanas - tagad viņš(vai viņa) ir pavisam liels un ar spārniem, bet mistiskā veidā ir sataisījis bērnus. Īsti nezinu vai šī suga vairojas partenoģenētiski vai nē, zināms tikai tas, ka vairojas lielā ātrumā.
Zariņu saime, mjaa, Zaļo pirkstu īpašnieces Ivars Zariņš III bija aizrāvies ar telpu interjera izpēti, ka aizmirsās pat ēst, viņš aizceļoja citā dimensijā, atstājot pa kādai olai zem ledusskapja vai kādā citā mistiskā nostūrī. Mūsu bērnudārzā nonāca arī Carausius morosus dwarf forma, nepietiekamas barības dēļ. Viņi pieauga un īpaša auguma atšķirība nav redzama, tagad ir resni, zaļi, dējoši avenāju rīmas.
Kādu laiku atpakaļ izdevās sazināties ar Orhideju dūdiņu un viņa mums atdāvināja 10 Medauroidea extradentata jeb Devil's horn zariņu mazulīšus, no tiem gan izdzīvojuši kādi 6. Ragaini pēc velna un kājiņas arī ir zobainas.
Pavisam nesen sarunājām ar kādu ekscentrisku opi iemainīt C. morosus zariņus pret pārīti reto Cuniculina sp. Žēl, ka palasot vairāk par šiem brīnumiem atklājās, ka viņiem ir vajadzīgi arī tēviņi, bet mums ir tikai mātītes. Papildus viņš mums uzdāvināja madagaskaras šņācējus, tēviņu ar divām sievām, tas gan mīļi, ja vien mums būtu kam tos bērnus izbarot. Ak, un vēl 2 skaistus putnuzirnekļu eksoskeletus.

Tātad uzskaite mūsu mazajam bērnudārzam:
Zarkukaiņi: C. morosus 4 imago; M. extradentata 5 vai 6 gandrīz pieaugušas nimfas; Cuniculina sp. 2 ganrīz pieaugušas meitenes/ 0 tēviņu.
Prusaki: Gromphadorhina portentosa (Madagaskaras šņācēji) 2 siev/1 vīr; Nauphoeta cinerea (Raibais barības prusaks) 1 pieaudzis + mistiskie mazuļi.

Garastāvoklis::
excited excited
Mūzika:
Industrijas sortiments
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: