MIRSTI!

Pamet mani, pamet visus lai neatgriestos pie maniim!
Tu vienmeer naac tai briidii kad vismazaak tas ir vajadziigs un taads briidis ir vienmeer un tad tu naac jebkuraa briidii kad tev ienaak praataa lai mees ciestu!
Mirsti!!! Izgaisti, vienkaarshi neesi!
Bet tu to nevari jo tu pati peec savas buutiibas jau esi vilshanaas un kaa tad lai tu man paliidzi ja tu esi vilshanaas!
Es cieshu kaarteejo reizi no shiis neaarsteejamaas, hroniskaas slimiibas un apzinos ka taa buus vienmeer un mani paarnjem nolemtiibas sajuuta un izzuud speeki pret to ciiniities gribaas teceet, bet instikts liek peldeet un tas lauzh kaulus!
Kaadeelj to nevar mainiit? Varbuut ne faktu bet saapes! Vienkaarshi izsleegt!
Tas taa saap ka gribaas sist pretii gribaas tevi nogalinaat,Mirsti, bet nav kam to veltiit!
Un taa mees dziivojam kad tu neredzi vainiigo tu gaaz citam un vinjsh nodod taalaak un taa mees visi to „jauki” baudaam kjeedes reakcijaa! Kaadeelj mees to nevareetu nogalinaat sevii, bet nevisi to speej un tik dod taalaak! Cik tad es ilgi slepkavoshu to sevii un atkal sanjemshu, lai ciestu un nogalinaatu! Daudz vieglaak ir padot taalaak, bet taa nav pareizi un no taa man ar jaaciesh! Un taa atkal un atkal uz rinkji! Mirsti tachu cik reizes man tevi buus jaanogalina! Mirsti tu vilshanaas!

Comments

Novembris 2006

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Powered by Sviesta Ciba