28 Novembris 2008 @ 15:00
 
esmu pamaniijusies pretiigi apslimt.
iignjojos jau paaris dienas, shkjavaajot, klepojot un aukleejot saaposho pauri, pie sevis druumi atkaartojot kaa mantru 'negribu buut slima, negribu, negribu, gribu buut atkal vesela' un taa visu laiku.
un, kameer shitaa luudzos veseliibas dievam, reize mazliet mulsu, jo shajaa visaa pasaakumaa kaut kas likaas nepareizs, kameer vienaa briidii pieleca, ka pirmoreiz negribu slimot, jo daudz kas jaadara, ko ariidzan gribas dariit, bet agraak vienmeer traki priecaajos, kad noveelos ar kaadu veseliibas traumu, jo tas noziimeeja, ka varu neiet uz skolu/universitaati/darbu vismaz paaris dieninju.

tagad par spiiti visam raapoju uz darbu katru savu mainju, pohuj. gan jau izveseljoshos taapat.
 
 
Dzirdu:: cinematic orchestra
 
 
( Post a new comment )
Neganta Mātīte[info]ai on 15. Decembris 2008 - 19:39
baigi neveiksmiigi, parasti vareetu, bet tas ir tieshi laiks, kad es pati esmu LV, braucu apluukot gjimeni un citus zveerus par godu Ziemassveetkiem.
un mani latvju draugi, kas varbuut vareetu, shobriid ir stulbaa situaacijaa ar maajasvietu, vinjiem tur nosleegta elektriiba un viss iepseejamais, taa kaa tas arii neder.
bet izpeetiet taadas maajaslapas kaa www.couchsurfing.com un www.hospitalityclub.org, tas ir celjotaajiem - pieregjistreejaties, aizpildiet profilu un suutiet requestus citiem lietotaajiem, varbuut kaads juus var izmitinaat.
dod zinju, kaa veicaas, ja? veiksmi.
stulbi, tieshi shajos datumos galiigi nesanaak izliidzeet..
ciinaties!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]kristin on 15. Decembris 2008 - 19:49
nekas, nesatraucies, ar to biju rēķinājusies. esam jau iekš to hospitalityclub, tāpat kā couchsurfing, tur tas pats, visi vai nu brauc pie ģimenēm, vai kādu iemeslu dēļ nevar!
bet gan jau - vēl meklējam, un ja nu nē, tad atradīsim kādu jauku hosteli, mums vienkārši gribējās arī paballēties kāda tur dzīvojoša paspārnē!;)
bet paldies tik un tā!
priecīgus Ziemassvētkus (kad tie būs klāt!;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)