Å - July 14th, 2006 [entries|archive|friends|userinfo]
agnis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

July 14th, 2006

Badlands - Terrence Malick [Jul. 14th, 2006|12:18 am]
[Tags|]


1.2.3 )
linkpost comment

[Jul. 14th, 2006|12:41 am]
es iešu tagad gulēt, bet galvas nomierināšanas vingrinājums izpaliek ārā pa logu. izkārties būtu ierasta lieta, bet galvenais nepārsteigties. brālis vēma uz apstādījumiem, kad bija maziņš no ceturtā stāva. viss kopā neliek mieru.
es nevaru rakstīt, ja man traucē. piedod. da kāda starpība. tu atspoguļo tagad savas dienas gaitas? ko? aha.
un neesi tik īdzīgs. līdzīgs kam? patriotam. biezpiens kāpj ārā pa logu, paskatos atpakaļ, biezpiens mani tur aiz kājas. saka, nekāp, es tev atdošu savas šņores. es saku, es negribu pakārties tualetē uz kliņķa, bet viņš man piesola zemeņu kliņģeri. es saku, kliņģerī vajag likt ķimenes, bet viņš uzliek vārīties tēju. tādas pasakas vakaros stāsta, mazais draudziņš pirms komata kā ģenitīvs nevis kā kur? jautājumu atbildētājs. šodien bija viena velnišķīga diena. nošaut cilvēku nozīmē sabrukt stāvā. bet galvenie notikumi risinās krēmētavā.
akdias.
tagad es arī iešu papūst taurītē un varbūt labāk paliks tajā krastā. duraks no pētersīļiem. lai jau krājas kaudzītē lohu un pidaru dziesmas.
tu neapmierināts.
tu pats. es streikot sācis metropolitēns. kuldīgs atraugas, rauga zaglis. nozodz manu jaunību ar sīrupa steiku paldies padalies. kolorīta zemdeķa steiga.
uztaisi to tekstu par kompozīciju, palaid pīles ganīt ozolā. skrien pa apli kustoni apdzen, diedelnieki bezkaunieki. pūt pūt tauri, trubadūra sviedri. kolorīts dezinfekcijas līdzeklis bezvadu internets. neslēp savas potītes, kodolkara ziema.
paskat, kā ieskrēja svešais pagalmā un paņēma visus bērnus aiz cirvjiem uz striķa izkāra pār plecu pārmeta. pedofīla vasara.
nekā nebija, visi godīgi ar cisternām danco. uz jogas nodarbību atnāca vecs pāris un izgāja pa sētas durvīm ar kapiņiem padusēs kā izskūtām bargmašīnām.
salūts.
lai jau paliek par piemiņu un katram pa restauratoram. es vēl te atgriezīšos ar pistolei līdzīgu maksti no melnas ādas kokogles un sārtas
lūpas uz dzelzceļa pārvada Nevada
linkpost comment

[Jul. 14th, 2006|11:51 am]
brokastīs arbūzs pie Tifānijas un nu gandrīz pusdienslaikā esmu gatavs savai pirmajai maltītei. man nedrīkst neko teikt, jo jebkas var tikt izmantots pret mani. tu esi smuka? arī labi. ja izlaiž vārdus un pat teikumus un atbild uz tiem, tad...
kukurūzas bērni. nav labi sevi izvilkt gaismā, nav labi slēpties, apturiet manas karietes, apturiem manu plūsmu. sauciens pēc palīdzības, nē, tas ir aurojums. kultivatori saausās, tiem nav nekādas saprašanas. es būšu rupjš un nežēlīgs, tiem padebesis drebēs. nopūtas drēbēs, es nolaižos zemāk. ja tu klusē, tad ir klusums, tad ir liftam brīnumpoga. azbesta salvetes.
es arī nekur nerikšoju, es tīru domu graudu. man uz īkšķa ir īpaša pumpa ar oda dzerokli iekaisušu, bet es neklājos kā gulta uz pavēli, es daru lietas dīvaini saldas. pamuļķis.
un kreveles neklausa pavēlēm, diedelē laukā man naudu.
nekādas atlaides, nekādi diskonti, saldēšana, birokrātija. nopirki man ausi par divi vienpadsmit, tagad būs brīva maize, krokodila pudiņš kustās ar asperi draudzējās rakņājās miskastēs, slaukās ar trauku. pakaiši nomira draudzības lauki, lielumamānija kailfoto bauro ar stīgu kvartetu un bezkaunīgu smaidu lielākās no vabolēm uz plīts zem galda krūzē atrauga maiga, jo nepaspēja iekārtoties atvilktnē par naudu vai daram, param
ar stērķelētu mietu putuplastu gaidi maita sesks badmintota galva. liekulības mērinstruments. palīdziet galdautam neuzrauties uz kauna saplēstu krūzi ar roksspiedienu glauda
bailīgi
linkpost comment

navigation
[ viewing | July 14th, 2006 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]