Å - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
agnis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jul. 14th, 2006|12:41 am

agnis
es iešu tagad gulēt, bet galvas nomierināšanas vingrinājums izpaliek ārā pa logu. izkārties būtu ierasta lieta, bet galvenais nepārsteigties. brālis vēma uz apstādījumiem, kad bija maziņš no ceturtā stāva. viss kopā neliek mieru.
es nevaru rakstīt, ja man traucē. piedod. da kāda starpība. tu atspoguļo tagad savas dienas gaitas? ko? aha.
un neesi tik īdzīgs. līdzīgs kam? patriotam. biezpiens kāpj ārā pa logu, paskatos atpakaļ, biezpiens mani tur aiz kājas. saka, nekāp, es tev atdošu savas šņores. es saku, es negribu pakārties tualetē uz kliņķa, bet viņš man piesola zemeņu kliņģeri. es saku, kliņģerī vajag likt ķimenes, bet viņš uzliek vārīties tēju. tādas pasakas vakaros stāsta, mazais draudziņš pirms komata kā ģenitīvs nevis kā kur? jautājumu atbildētājs. šodien bija viena velnišķīga diena. nošaut cilvēku nozīmē sabrukt stāvā. bet galvenie notikumi risinās krēmētavā.
akdias.
tagad es arī iešu papūst taurītē un varbūt labāk paliks tajā krastā. duraks no pētersīļiem. lai jau krājas kaudzītē lohu un pidaru dziesmas.
tu neapmierināts.
tu pats. es streikot sācis metropolitēns. kuldīgs atraugas, rauga zaglis. nozodz manu jaunību ar sīrupa steiku paldies padalies. kolorīta zemdeķa steiga.
uztaisi to tekstu par kompozīciju, palaid pīles ganīt ozolā. skrien pa apli kustoni apdzen, diedelnieki bezkaunieki. pūt pūt tauri, trubadūra sviedri. kolorīts dezinfekcijas līdzeklis bezvadu internets. neslēp savas potītes, kodolkara ziema.
paskat, kā ieskrēja svešais pagalmā un paņēma visus bērnus aiz cirvjiem uz striķa izkāra pār plecu pārmeta. pedofīla vasara.
nekā nebija, visi godīgi ar cisternām danco. uz jogas nodarbību atnāca vecs pāris un izgāja pa sētas durvīm ar kapiņiem padusēs kā izskūtām bargmašīnām.
salūts.
lai jau paliek par piemiņu un katram pa restauratoram. es vēl te atgriezīšos ar pistolei līdzīgu maksti no melnas ādas kokogles un sārtas
lūpas uz dzelzceļa pārvada Nevada
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: