aga -

Jun. 12th, 2011

03:14 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Vakar izbraukaajaamies pa laukiem un miestiem. Apstiijaamies paaris tuukstoshgadiigus templjus, izgrebtus un izvirpotus melnaa akmenii. Pamatiigi, muuzhiigi, aarkaartiigi izsmalcinaati un vienkaarshi skaisti. Kaut kaa tas viss atstaaj uz mani daudzkaart dziljaaku iespaidu nekaa Eiropas kristietiskaas zelta un samta tonnas.
Shravanabelagolaa jaaraapjas 614 pakaapieni vienaa virzienaa, lai redzeetu templi un pliko 17m monoliita dievu. Pats par sevi jau nekas, bet, kaa visos templjos, plikaam kaajaam. No pashas apakshas. Manas nabaga peedas, veel shodien zhagojas.
Saaku leenaam atbriivoties un izmeegjinaat vieteejo eesmu. Protams, maksaajot ar caureju. Bet nu ko, gan jau noruudiishos.
Meegjinaaju atrast sev jogas vietu. Vieniigaa skola manaa krajaa, kam bija maajas lapa ar grafiku - aizeju, a tur remonts. Par ko websaitaa, protams, ne vaarda. Vispaar naivi no manis sagaidiit, ka lietas darbosies man pierastajaa veidaa. Bet es jau labojos, labojos. Taapat, kaa maacos pacietiibu, seezhot kaarteejaa mistiskajaa sastreegumaa, kur visaadu veidu paarvietoshanaas liidzeklji, ieskaitot benziina bochkas un bullju pajuugus, censhas vienlaiciigi kusteeties visos iespeejamos un neiespeejamos virzienos.
Vakarinjaas lassi. Joprojaam mans absoluutais Indijas favoriits.

(Leave a comment)