aga - Post a comment

Aug. 26th, 2010

[info]aga

08:37 pm - India II

No riita pieceljos ap 8. Dusha, banaanu lassi (taads kaa auglju kefiirs, shausmiigi garshiigs un pietiekami viegls, lai peec tam var jogot). 20 minuushu kaapiens uz jogas centru. Veel neliist, bet musona maakonji velkas paar ieleju, kalni pazuud miglaa.
Tad 3 stundas iyengar yoga. Skolotaaja ir zviedriete, taada savdabiiga, bet kopumaa tiikama. Milzu mati - resna, skrulljaina bize liidz viduklim. Un saakam no pashiem pamatiem. Nevienaa citaa jogaa nav tik daudz uzmaniibas uz peedaam, gandriiz tik pat cik Tai Chi. Ir interesanti, ir savaadaak, lai gan juutu, ka iyengar nebuus viss mans jaunais favoriits. Paaraak liela nonjemshanaas ar visiem prichendaaljiem. Lai arii man nav nekas pretii palikt asanaa ilgu laiku, tomeer gribas, lai kaut kas vairaak notiek, kaut kaads action. Citaadi to 3 stundu laikaa esi varbuut 5-6 asanas izgaajis, i vsjo, cauri. Taapeec shodien peec nodarbiibas aizshmaucu uz veel vienu. Parastaa hatha. 2 stundas, diezgan intensiivi. Vispaar patikaas un droshvien ieshu veel, tikai jaadabuu savs paklaajinjsh. Citaadi visas guljamaas asanas naakas ostiit gadiem kraatus sveshus sviedrus. No taa nemirst, bet gruuti atslaabinaaties, kad, piemeeram, skolotaajs (peec paskata puisiitis taa uz 13) saka left cheek on the mat.
Taatad 5 stundas jogas shodien. Lieliski. Kameer jogo, tikmeer musons ir izleejis visu, kas tam bij prieksh dienas sakraajies, izlien sauliite.
Sestdien-sveetdien Dalailama runaas. Nevar saprast, vai meegjinaat man izrauties vai ne. Pases fotograafijas kaut kur tad jaadabuu, jaaregjistreejas utt. Droshvien, ka ir veerts. Nez, kas man tas par slinkumu iemeties.
Manas jogas bikses shodien nomira. Sapliisa gumija, kriit tagad nost. Nav, ar ko salaapiit. Ilgi tureejos pretii vieteejiem kankariem, jo lielaakoties tos valkaa baalgjiimji ar drediem, tip apskaidriibu mekleejoshie hipiji. Kaut kaa neidentificeejos. Ja veel vieteejie taa gjeerbtos, tad forshi. Bet nu tagad man arii pieder pamperbiksas ar dibenu liidz potiiteem, zilas ar melniem zilonjiem. Vot taa.

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.