aga - Post a comment

Jul. 23rd, 2010

[info]aga

10:44 pm

Shodien izbeidzaam darba attieciibas ar vienu kontraktoru. Ilgi vinjsh vilka uz izniiciibas robezhas, bet vadiiba nekaadi nevareeja sanjemties un nokaartot atlaishanu. Taa vietaa vinjiem likaas, ka labaaks risinaajums ir padariit cilveeka profesionaalo dziivi par elli, kaa rezultaataa vinjsh pats justos spiests mekleet izeju. Un samekleeja arii.
Peedeejaa miitinjaa vinjsh tikmeer trinaas, kameer uzprasiijaas dot man constructive feedback. Tas taads uzfrishinaats termins, buutiibaa noziimee 'tuuliit es tev pateikshu visu, ko es par tevi domaaju'. Nu shau tik valjaa. Viss esot baigi bumbaas, bet man vajagot buut jaukaakai pret cilveekiem. Nu tip ir jau labi, bet ne visiem patiik, kad vinjiem dod ar bomi pa galvu.
Un es vinjam piekriitu. Bet es pat nezinu, ko es lietas labaa vareetu dariit. Vai taa man mentalitaate, vai karakteris, bet nu taa es komuniceeju. Anglji pusstundu sitiisies pa kruumiem (beating about the bush), kameer izdabuus laukaa savu vizuljiem rotaato un peec maijroziiteem smarzhojosho sakaamo. Amerikaanji uzriikos chetrdesmit sapulces, uztaisiis politiku, proceduuru, flowchartu un cheklistu, un beigaas visi jau buus aizmirsushi, par ko bij runa. Japaanji maigi skatiisies aciis, smaidiis, maas ar galvu un taa arii neko nepateiks.
Un tad atnaak evil bitch aga un nopliikshkjina paatagu - just get it fucking done. Visiem viss ir skaidrs, viss tiek padariits naski un bez probleemaam. Bet dazhi vairs nesmaida.
Muuzhu dziivo, muuzhu maacies.
Savai aizstaaviibai es tomeer gribeetu teikt, ka dzilji cilveeciskaa liimenii varbuut man padoto labsajuuta krata vairaak nekaa tos, kuri runaa caur pukjeem. Kursh skrien peec nervu zaaleem, kad koleegai naak virsuu no 9/11 mantotu murgu histeerija. Kursh tur roku citai koleegai, kameer vinja balsii izraud peecdzemdiibu depresijas un darba spriedzes uzkraatu atombumbu nemaz ne tik skanju necaurlaidiigaa konferenchu telpaa. Kam cilveeki zvana, kad ir riita diabeeta nelabums, paarspraagusi bungaadinja, spontaanais aborts vai mammai atklaats veezis. Un es patieshaam, patieshaam gribu paliidzeet un mierinaat, cik vien manos speekos. Tur, no kurienes es naaku, tas ir svariigaak par luudzu priekshaa un paldies pakaljaa.

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.