aga - Post a comment

Nov. 30th, 2009

[info]aga

09:32 am - Honkongas dienasgraamata

Liidz 3iem naktii viesniicas baaraa nopljaapaaju ar vienu zviedru miljonaaru, kas censhas izveerst savu virtuaalo azartspeelju biznesu Kjiinaa. Interesanta perspektiiva. Sakariigs dzheks, zheel, ka tik iiss.
Macau ir diezgan konkreets caurums. Nu vismaz man nepatika. Paaris vietinjas vecpilseetaa taa neko, portugaalju mantojums, cakainie balkoninji blakus druuposhiem orientaaliem templjiem. Mozaiikas sienas un ietves, vidusjuuras zemeem tipiskais mopeedistu daudzums. Bet nu tie kazino.. Laikam man nebuutu pilniigi nekaadas jeegas braukt uz Vegasu, galiigi man shitais nesilda. Pastaigaaju pa taam zaaleem, seezh tonnam kjiinietiishu un rausta klokjiishus, spaida podzinjas, grabina fishkas.
Joprojaam neesmu neko nopirkusi. Un HK skaitaas shoping paradiize. Nopirku filipiinieshu mango, vot ko noppirku. Dzeltens, riktiigi skaabs un nenormaali suliigs, taa ka peec tam dushaa jaaiet.
Aizgaaju vakarinjaas uz jumta restoraanu. Dziivaa muuzika, panoraamas skats uz HK un Kowloon, mazmaziitinjas porcijinjas. Jeers taa neko, bet no siera kuukas gan vinji te neko nesaprot. Tesko sierene pa 3 naudinjaam labaaka, kaa shiten te par 15.
Noskatiijos gaismas shovu. Katru vakaru 8os vinji shito palaizh. Tip tur muuzika un pieskanjotas izdariibas ar debesskraapju izgaismojumu, laazeru shaudiishanos etc. Galiigi nezalji, elektriibas pateerinjsh visiem pie kaajas. Viesniicaa arii, katru vakaru, kad atgriezhos no darba, visas gaismas sadegtas, televizors iet, viss notiek. Nu i nafig?
Paarlasiiju, izklausos shausmiigi neapmierinaata ar kaut ko. Laikam pirmdiena, vai.

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.