aga - Post a comment

Nov. 27th, 2009

[info]aga

03:07 pm - Honkongas dienasgraamata

Vakar straadaaju liidz 10pm un nokaveeju sporta zaali. Izdomaaju taa vietaa no riita iet paskriet parcinjaa. 6am augshaa un pa durviim aaraa. Parcinjsh pilns ar vingrotaajiem. Lielaakoties taadi uz 60-70. Pa vienam, mazos barinjos, lielaakos baros un veselaas armijaas - nodarbojas ar cigun un tai chi. Visi taadi zhiperiigi, iesildaas, staipaas, njemaas. Vesels pasaakums.
Skriet man aatri apnika, jo aplis ljoti mazinjsh. Nepatiik man taa uz rinjkji, uz rinjkji vien, gribaas kaut kur arii nokljuut. Un karsts aaraa, sutiigs un sviedriigs.
Pusdienas apeedu citaa parcinjaa. Apseedos sauliitee un gandriiz izcepos. Karpas leekaa pa uudensvirsu, brunjurupuchi izliidushi no diikja uz akmenjiem un slinki paarojas. Un atkal jau vingrotaaji. Staav savaa nodabaa, tirina rocinjas. Vai arii staigaa atmuguriski. Garaam ejot visi ljoti uzmaniigi ieluur manaa pusdienu kastiitee. Nez, kas tur taads tik interesants. Ja nav nekaadas paikas, taapat nopeeta, laikam deelj blondiibas, citu iemeslu iedomaaties nevaru. Esmu jau ar lielaakoties vieniigaa blondiine, cik vien taalu acs sniedzas.

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.