aga - Post a comment

Nov. 26th, 2009

[info]aga

12:52 pm - Honkongas dienasgraamata

Jociiga taa dziive. Baigi saviljnjojusies, visu laiku up un down, un taa radikaali. Pirmdien bija beediigaa un slimaa diena. Vakar toties aizgaajaam vakarinjaas uz Kjiinieshu/Japaanju eestuvi un paarsmeejaamies gandriiz liidz slapaam bikseem. Goch pendel, nebiju taa smeejusies ilgu, ljoti ilgu laiku. Nekaa jau taada nebija, tikai aciim redzama rietumu un austrumu sabumsiishanaas.
Priekshnieks aizbraucis, esmu tagad viena. Redzees, kaa nu ies, vienai pashai ar haiziviim. Pagaidaam neviens nekozh, pa laikam tikai nopeld garaam un paluur ar baltu aci.
Viesniicaa paprasiiju, lai noliek man vannas istabaa svarinjus. Visa shitaa eeshana ir jaanoliek zem stingras kontroles, citaadi netikshu vairs iekshaa nekaadaas dreebees. Lai gan par festivity season nemaz nav ko uztraukties. Ja shitaa ies, tad es buushu Londonaa tik vien kaa uz paaris dienaam pirms lidoshanas maajaas uz Ziemsveetkiem, taa kaa nekaads festivitaates nemaz nebuus.
Censhos atrast pusliidz jeedziigu shopingu, kaut ko ne tik dizainerisku. Varbuut meegjinaashu pie vieteejiem skrodeljiem kaut ko uzshuut, tie te izslaveeti un leetaaki kaa rietumos.
Nedeeljas nogalee aizshaushu paari uudenim uz Macau. Jaaizpeeta, kas tur veel bez speelju zaaleem ir saredzams un sadaraams.
Esmu iemaaciijusies braukt ar vilcienu. Viss ljoti skaidri noraadiits ar ziimeem, visi uzraksti dubleeti angliski. Pazeme tiira un gaisha, vilcieni preciizi, lai arii diezgan pilni. Vispaar viens no labaakajiem sabtransportiem, ar ko naacies paarvietoties, pie tam nezheeliigi leeti. Veel divstaavu tramvaji jaapameegjina.

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.