aga - Post a comment

Nov. 22nd, 2009

[info]aga

01:54 pm - Honkongas dienasgraamata

Hong Kong ir viena fantastiska vieta. Kas man te patiik. Patiik atmosfeera, tiiriiba, debesskraapji, gaajeeju gaisa tacinjas, sabiedriskaa transporta punktualitaate un leetums, naktsdziive, expats dziivesstils, cilveeku draudziigums un izpaliidziigums, tirgi, kontrasts starp nebeidzamiem dizaineru boutiques un Kjiinas pakaljdarinaajumu lavochkaam. Visam paari - paika. Es pilniigi mieriigi vareetu eest Chinese un Japanese liidz muuzha galam katru dienu triisreiz dienaa. Viss garsho lieliski, daudz visaadu juuras nezveeru visos iespeejamos pagatavoshanas veidos.
Kas man nepatiik. Puulji, kur visi ir tika mazinji, ka es nepaartraukti riskeeju ielauzt kaadam degunu ar vieglu elkonja kustiibu. Dziivojamaas platiibas truukums. Neesmu bijusi neviena vieteejaa dziivoklii, bet cik var spriest no aarpuses, vinji visi dziivo viens otram uz iikshkjiem. No kurienes arii pilniigs respekta truukums pret citu personisko telpu - vinjiem vienkaarshi nav taada koncepta. Gan jau veel kaut kas. Man veel ir 2 nedeeljas laika, lai atklaatu paareejo.
Shodien uzraapaamies galvenajaa kalnaa - the Peak. Drusku paari 500m, praktiski pashaa pilseetas centraa. Kaapiens iiss, bet ljoti staavs, tiiri taisni augshaa, nekaadu serpentiinu. Peec tam izgaajaam 3 stundas pastaigaa pa otru pusi, uz Aberdeen. Tur gan nekaa nebija, ko redzeet, pavisam cits skats kaa HK vai Kawloon.
Tagad 5 dienas darbs un tikai darbs, drusku sporta un atkal darbs. Ir jau labi, par visiem priekiem shai dziivee ir jaamaksaa.
Kas ir svariigi - man ir shausmiigi forshs priekshnieks, kopsh es paarvaacos uz projektu. Zinu, galiigi ne latvieshu garaa nesuukstiities par priekshieciibu. A ko lai dara, ja ir patieshaam paveicies.

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.