Afa Žurnāliņš - Vai Tā Var Būt Nākotnē?

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 20th, 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:00 pm - Vai Tā Var Būt Nākotnē?
Afs no nākotnes.

Ir nākotne 2049 gads. Cilvēce ir strauji progresējusi un izgudrojusi neparastas lietas. Viens no tehnoloģijas brīnumiem ir ceļošana laikā. Afam tiek dota šāda iespēja, bet ir viens nosacījums: ceļojumam jānotiek ar labiem mērķiem. Afs ceļo atpakaļ pagātnē.
Ceļojums ir noticis. Ar lielām cerībām un nepatīkamām atmiņām no pagātnes. Ar triviālu transformāciju Afs ir ieradies 200* gadā. Viņš ir atgriezies, lai novērstu lielu traģēdiju, kas notika šajā gadā ar Afam tuviem draugiem. Viņš ir ieradies vienu nedēļu pirms briesmīgās nelaimes. Bet ir viena problēma, ko Afs zināja, tāpēc bija tai sagatavojies. Visi kas atgriežas pagātnē ir tādā vecumā kādā ir tajā laikā un līdz ar to aizmirst visu, kas ir bijis nākotnē. Kā jau minēju Afs bija sagatavojies. Viņām līdzi bija dažādas foto un informācija, kas glabājās disketēs, jo nākotnes tehnoloģijām te nebija ko darīt. Visu rūpīgi izlasot un apgūstot, Afs sāka rīkoties.
Afs devās pie draugiem, kuriem draudēja briesmas. Palikušas 6 dienas. Stāstot draugiem Afs jutās neveikli, jo neviens neticēja. Afu uzskatīja par prātā sajukušu un teica “Nevajag, Af, tik daudz fantastikas lasīt ”. Tā kā viņam bija daži pierādījumi, kurus dažu apsvēruma dēļ nerādīja draugiem, Afs nolēma turpināt izmeklēšanu viens. Tā kā draugi bija novērsušies no Afa, neticamā stāsta dēļ, viņā radās jūtu samezglojums. Afs draugu acīs redzēja, ka viņš viņiem vairs nav vajadzīgs. Afs saskuma un nezināja ko lai iesāk. Tā pagāja vairākas dienas un līdz novēršamajai traģēdijai bija palikusi viena diena. Afs vainīgos vēl nebija atradis. Afam dvēselē valdīja vētra, jo tuvāk nāca briesmīgais brīdis, jo lielāka bija vētra. Atlikušas 12 stundas, bet Afs neko lietas labā vēl nebija darījis. Viņš atradās 500 metrus no notikuma vietas un lēnā solī tuvojās tai. Sajukuma dēļ, dvēselē, Afs nezināja ko iesākt glābt vai nē? Vai pēc tam būtu sirdsapziņas pārmetumi? Nē, jo Afs bija draugus brīdinājis. Afs nonāca pie traģēdijas vietas, lai noskatītos, kas notiks. Afu pārņēma jocīga sajūta, kurai nebija izskaidrojuma. Bija noticis neiespējamais. Afs izrādījās ir nosūtīts vienu gadu par ātru. Ko nu?
Viela pārdomām Kāpēc tāda kļūda???
Kam ticēja draugi, ja neticēja Afam??

(Leave a comment)


> Go to Top
Sviesta Ciba