Afa Žurnāliņš - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

August 13th, 2014


[info]afs11:34 am - Atskaite vēsturei par seriāliem 2014. gadā
Tv resiāli, kas tiek skatīti šajā gadā, pēc laika tomēr interesanti palasīt, kas cik tālu ir attīstījies.

"The Bridge" Skatos Dānijas/Zviedrijas ražojumu, kaut ir jau pakaļdarinājumi gan (Amerika/Meksika), gan (Francija/Lielbritānija) paskatijos pirmās sērijas sižets identisks. Šī versija tomēr labākā varbūt arī tāpēc ka pirmā. 2. sezonas beigušās. Gaidam 2015. gadā 3. sezonu.
"Vikings" Noskatīta 1. sezona un otrā iesākta, kaut otrā sezona jau beigusies, viens no diviem seriāliem, kas ir iekrājies. 2015. gadā būs 3. sezona.
"The Big Bang Theory" Pēdējā 7. sezona, kas tika rādīta jautrākā no visām, kas ir retums seriālos, ka var tā noturēt skatītāju uzmanību. Ir parakstīts līgums jau uz 3 sezonām uz priekšu, tātad būs ko skatīties un iesmiet :)
"Grey's Anatomy" Nu jau 10 sezonas aizvadītas, pirmās bija interesantākas, bet joprojam turpinu sekot līdzi šim seriālam. Ar 10. sezonu gājis raibi, jo ir otrais no seriāliem, kas iekrājies, jo jau Septembrī būs nākamā 11. sezona.
"True Blood" Skatos pēdējo 7. sezonu ar ko arī beigsies šis seriāls. Vienīgais no vampīrveidīgo seriāliem ko skatos(skatijos) , visi citi nav spējuši piesaistīt manu uzmanību.
"Agents of S.H.I.E.L.D." Jaunatklājums ar 1. sezonu šogad, bet te uzreiz jāpiemin, lai saprastu atsevišķas sižeta līnijas ir jāredz vairāks filmsa pirms tam, gan Kapteinis Amerika, gan Atriebēji un turklāt kamēr seriāls iet tikmēr iznākot otrai filmai par Kapteini Ameriku arī tā ir saistīta ar šī seriāla nobeiguma vadlīnīju. Otrā sezona būs, gaidu.
"Sherlock" Viens no gaidīdākiem seriāliem, kaut parāda tikai 3 sērijas sezonā, kur sērija nav vienkārīs 20 vai 40 minutes gara. Bet spīdzināt māk, jo 4. sezona būs tikai 2016. gadā.
"Arrow" 2. sezonas aizvadītas, un viņi māk sasaistīt kopā dažādus seriālus. Pirmās Arow iezīme sjau parādijās Smallvillas seriālā, tgad šajā parādās iezīmes seriālam Flash, Kaut seriāli ir pilnīgi paši par sevi, tomēr atrod sižetus kas apvieno. 3. sezona tuvojās.
"Elementary" Kamēr tiek gaidīts Lielbritānijas Sherlock, tikmēr Amerikāņu interesantais pavērsiens ar Dr.Vatsonu kā sievieti lomā kopumā notur manu uzmanību pie šī seriāla, kā arī pilnīgi savādāki pavērsieni saistībā ar Moriarty. Vienīgie no detektīvseriāliem, ko var skatīties ar aizrautību.
"The Tomorrow People" Jauninājums no seriāliem, bet izskatās ka ir beidzies, jo neredzu jaunās sezonas turpinājumu. Nav jau pirmais seriāls, kurš beidzas ar 1. sezonu. Ideja līdzīga filmai Jumper, tik te vēl papildināta ar citām spējām.
"Almost Human" Aī šis jauninājums neiztur kritiku un pēc 1. sezonas tiek slēgts. Te jau līdzības ar vairākām filmām, kur robotveidīgiem cilvēkiem jāsadzīvo ar cilvēkiem. Dažādas tehnoloģijas iespējas. Šādas filmas vai seriāli rāda iespējamo nākotnes scenāriju un vēlāk jau ir iespējams redzēt cik precīzi prot parognozēt to.
"Continuum" Kārtējais Kanādas ražojuma Sci-Fi seriāls, kas pavelk mani. Ir gan tehnoloģijas, gan ceļošana laikā. Bet reizēm jau var apjukt, kādas sekas rada kurš notikums un pēc 3. sezonām jau ir vairāk iespējamie nākotnes sižeti. Gaidu info par 4. sezonu.
"Defiance" Ne tik liels jaunums, jo jau 2. sezona, bet ņemot vērā ka seriāls turpinā, ir vērts pieminēt. No tehnoloģijām tā pamazāk, kaut zemi iekarojuši vairāku civilizāciju pārstāvji, kas atraduši iespēju sadzīvot kopā pēc iznīcinoša kara, kurā neviens neuzvarēja.
"Under the Dome" Šo es atsāku skatīties, kad jau 2. sezona bija iznākusi, meklēju ko jaunu un nedaudz mistikas klātbūtnes un cilvēku darbība piespiedu situācijas. Jautājums tik ir viens, vai seriāla beigās tiks atbildēts un neskaitāmiem jautājumiem, aks radās pirmās sezonas pirmajā sērijā?
"The 100" Jauninājums, pagaidīju kamēr seriāla 1. sezona beidzās un noskatījos visas sērijas. Kārtējais seriāls par variāciju, kas var notikt ar zemi Tuvākā nākotnē. Sezonas beigas atstāj ļoti lielu jautājumu un labi, ka šo seriālu neslēdza, jo rudenī jau gaidāma 2. sezona.
"The Last Ship" Gada spilgtākais jauninājums, ko reklamē kā seriālu #1 2014. gadā. Vēl joprojam iet 1. sezona uz doto brīdi atlikušas 2 sērijas. Sāk jau iepatikties, ka seriālam vienā sezonā ir 10 sērijas un nav izstiepts uz 24 sērijām. Notur uzmanību ar savu piesātinātību. Vēl interesanti pavērot galvenās lomas aktieri, jo ir spēlējis arī jau augstāk pieminētā seriālā Grejas Anatomija, kur gan viņš gāja bojā. Var pilnībā atdoties šim seriālam :)
"Extant" Nobeigumā, pēdējais no 5 man šķiet jauninājumiem 2014. gadā ko skatos. Varbūt ne tik ļoti aizrauj, Bet Halle Berry darbība seriālā ir vērts redzēt. Kā jau lielākā daļai seriālu ko skatos ir ar Sci-Fi un mistikas piejaukumu. Cerams, ka nebūs tikai ķeksīša pēc.

Bet tāk kā 2014 gads vēl nav beidzies un rudens sezonas sākums vienmēr atnes kādu jaunu seriālu, tad droši vien nākamgad varēšu sarakstu papildināt, bet tas jau būs cits saraksts un citas sezonas :)

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba