Afa Žurnāliņš - February 20th, 2008

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

February 20th, 2008


09:22 am - vakariņas.
Pelmeņi beidzās, tagad iestājās cīsiņu laiks. Kartupeļi arī ir atvesti, olas ir iedotas būs vien kaut kas jāuzcep. Makaroni ar gaļas mērcīti gaida savu kārtu. Paēdis būšu. Ak jā vēl mani vakariņš uzaicināja, tikai grūti atrast laiciņu lai aizbrauktu.
(Vēl 52 dienas)
Tags:

(Leave a comment)

09:26 am - Sportiņš
Vakar radās iespēja apmeklēt basketbola spēli starp "Barons/LMT" un "KK Zagreb". Speciāli es uz tādām spēlēm neraujos un nēesmu arī nekāds fans, bet ja reiz uzaicina ar VIP ielūgumu, tad jau var aiziet. Un tik tuvu sēdēt laukumam vēl nebija nācies. Tajās trīs speciālajās rindās šķiet valda pa visam cita Pasaule. Kāds atved savu draudzeni, cits mazo dēlu, kam spēle nemaz neinteresē, cita (Ella) tikai, lai atrādītos plašākām masām un pēc spēles ar kāda bagātnieka dēlu pafotogrāfēties. Pa kādam deputātam un citām zināmām sejām.
Pa TV vienmēr liekas ka spēle ir spraigāka nu jā šoreiz jau ar rezultativitāti neizcēlās 67:58 (Speles gaita).
Mani atklātie jaunumi. Tad kad sāk spēlet "Barons" visi stāv kājās līdz pirmajam iemestajam grozam no Barona puses. Un tā mēs nostāvējām 2:30 minūtes. Komandas kapteinim Šķēlem ir daudz dažādi tetovējumi.

Vēl viņi tur baigi cīnās tik pat kā kaujās, grūstās sit un citādi cenšās izrādīt fizisku pārākumu, kamēr nav bumba rokās. Baroneses jeb karsējmeitenes ir jaunas, pēc skata 9-10 klases skolniecītes. Biju laikam iedomājies ka ir lielākas no augstskolas vecuma meitenēm veidota karsējkomanda. Tas ka talismans Pīča spēles laikā skrien apkārt laukumam mūkot no maziem bērniņiem projam. Un tas ka rakstā minēts ka bija 7000 apmeklētāju es pilnībā nepiekrītu, ja uz Basketbolu paredzētā ietilpība ir 11tk un arēnā bīvi bija visi balkoni un laukuma gali, tad atlikušajās vietās tik daudz nevarēja saspiesties.
Kopumā otrajā puslaikā varēja vairāk izbļaustīties, jo mūsējie izcīnīja uzvaru un gaidīsim kā attīstīsies tālāk FIBA kausa ceturdaļfināla rezultāti.
Tags:

(1 comment | Leave a comment)

12:55 pm - Dienas fragments
Ja kāds starp jums gribētu kļūt liels,
tas lai ir jūsu kalps!
(Mt 20, 27)

(Leave a comment)


Previous Day [Archive] Next Day

> Go to Top
Sviesta Ciba