Afa Žurnāliņš - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

November 20th, 2009


[info]afs04:37 pm - Hokejs
Tā nu vakar pa sen seniem laikiem aizgāju ievērtēt to Dināmo Rīga.
Pēdējo reizi kad redzeju Dināmo spēlējam bija 1988.gads, ko gan es daudz no tās spēles atceros. Atceros rezultātu 0:0 un vīlos tajā ka neredzēju nevienus vārtus kā klātienē iesit. Otrā reize kad dzīvē es skatijos hokeju bija PČ Latvijā un spēlēja Itālija ar kaut ko, un sēžot skonto hallē likās ka vispār neko no hokeja neredzu.
Bet vakar Rīgas "Dināmo" - Maskavas "Spartak" 6:4 tāda spēle un 4, vārtus tik labi redzēju, un kolektīvisma sajuta un visas emocijas. Ehh izbaudiju :)
Bija jau brīdis, kad šķita ka spēle ir uzpirkta, ka tik viegli tie goli iet iekšā un no malas, kad neviens vairs pa TV nekomentē ir pavisam savādāk. Izbrīnīja vēl tas, ka uz vietas, kad sauca cilvēkus kas piedalījušies kārtējo vārtu guvumā, kļūdijās ar vārdiem un vairākas reizes. Vai nesekoja līdzi spēlei, tak var redzēt kas iemet kas piespēlē, pat atkārtojumus rādija.
Bet emocijas man pāri plūda un skatoties uz statistiku šī bija ražīgākā Dinamo spēle šajā sezonā. Gan tajā ziņā ka sasniedza 6 vārtu robežu vienas spēles laikā, gan kopējējais iesisto ripu skaits spēlē :)

Tādi viņi ir hokejisti slido, sitas pret bortiem un visam 8450 cilvēku lielajam pulim ir lielie prieki :)

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba