Afa Žurnāliņš - pagajusii sestdiena

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

March 14th, 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:40 pm - pagajusii sestdiena
Kad lasu citu sarakstiitos vienmer domaaju no kurienes viniem rodas tadi notikumi ko aprakstiit. Tad nu te buus masn noveerojums.
Vilciena marsrurts Riiga-Gulbene. Mans gala meerkkis Lielvarde. Vilciens pietru sekojossi Riiga=>Jaannavaarti=>Lielvaarde. Un protams patraapas barinss kas iekaapj Jaanavartos lai dotos uz Salaspili vai Ogri, "Bet vilciens nav tramvajs, lai apstaatos, kad vajag", teica konduktore un lika nopirkt billeti liidz Lielvaardei. Un protams visu cellu naacas uzklausiit Puissa vaimanas, ka redziet vilciens nepietur Salaspili. Un ik pa laikam klaigaat vilciena prasot, kur tagad atrodamies. un protams vinnam nav naudas ar ko tikt atpakal un prasija, lai kads aizdotu. Tik pat labi vareja ari but vinam galameerkkis Lielvaarde, jo zvanot pa telefonu vinnss iipasi neuztraucaas ka ir pabraucis garaam Salaspilij, jo gandriiz 2 stundas sanaak kaveties.
Otrs notikums tai passaa vietaa un laikaa. tamburaa staav kaads manaami iereibis viirietis. No maniem pienneemumiem kaads Lavijas dzelzcella paarstavis. No vagona uz vagonu staiga konduktors, bet ssis savaa nepratiiba aizleedz durvis un briinas kaapeec ciet. Nak konduktors un netiek, vinna rausta vinss rausta durvis nekaa. peec briitina atsleedz. Tad pajiet laiks un atkal aizleedz, cilveki iet un netiek. Vinnss tik paliidz paarbaudit ka durvis ciet un neko nedara. Atsleedz valaa. Un nav jau taa ka stacijas var paariet, jo no Jaannavaartiem liidz Lielvaardei nekur nepietur. Aiziet viens uz toleti,, bet ssis nem un aizledz, tas nak atpakall un vairs netiek.
jadomaa, kur dzimst taadi .....ni. Aizsledza durvis un izkapa Lielvardee. Kas taalaak darijas un kaa konduktore tika uz citiem vagoniem veel tagad ir noslepums.

(Leave a comment)


> Go to Top
Sviesta Ciba