¤ vΔp∅ur †rΔil ¤ - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
kiceksusurs no murrdōras

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Aug. 4th, 2014|02:04 pm

acidkitteh
Tātad labadaba2014, ļoti īsi.
5diena: kaut izbraucām no rīgas jau pēc sešiem, Ratniekos bijām tikai pēc pusnakts, jo alfas pārkingā nosprāga benzīna sūknis. Labi ka mākslenīkam, kuru vedām, bija jāspēlē tikai piecos no rīta. Tā ka paspējām laikā.
Pārējo vakara daļu pavadījām elektroniskā audiosfērā(kaut ko gan arī noķērām vazājoties apkārt no Amorālā Psihoze uzstāšanās.) Labas gaumes diskotēka ar Skaidu un Stropu ej apskrieties prieka mājā, Andžonis uz lielās skatuves un proper hārdkōrs/gabba Kraukļa ligzdā kas beidzās ar gaļīgu un niknu dubstepu rītausmā Aon dj setā. Tiešām prieks, ka šogad tik plaši un galvenais kvalitatīvi pārstāvēta elektroniskā mūzika. Ristepa massiv!
6diena: pelde un brokastu pikniks pie Ratnieku ezera, labs apsitiens no zaļā pārkingā, skeiteri minirampā. no mūzikas gan neko īsti neredzējām, minūti no Čipsis un Dullais ar šlāgerbandu, kas nu šādā formātā no hohmas pārvēršas par īstu nopietnu šlāgeri. Mirkli Starmetis un sekundi Sonntags, garlaicīgos un sēros KRemonts ar neciešamo Akurateri(nē nu balss viņai protams ir pizģec, bet nu ar to plātīties ir kā fascinēties par masu iznīcināšanas ieroci. Tehniski kruta un zinātnieki var jūsmināties, bet labāk to neizmantot.) Perijs - nu redzēju viņu jau olimpiskajā, pirms n gadiem. Tad viņš bija Vecs Traks Vecis. Tagad man radās priekšstats ka kļuvis par Vecu Žēlu Večuku. Aizgājām ēst šašliku. Tā arī neaizgājām nekur citur, kaut Kraukļa ligzdas jungle dīdžeji un Kodeks beigās bija vienīgais kas 6dienas programmā mani vispār interesēja.
7diena: Vargs, Jēzus, Virzuļi, Kazuļi, Krišjāņi, Zintas ar vīna drusciņām no rīta. Kaut kādi random cilvēki, kuri meklē jēzu, 12 aģenti. Ezers, līgatnes Vilhelmīne ar pusdienām. Festivāla teritorija ieguva aprises tādas kā man patī 7dienā ap pussešiem. Sanīkuši, pakrituši orgi un brīvprātīgie, tukšums un vieta. Duša pie šļūtenes, pastaiga pa teritoriju mierā un klusumā. Satikts Šolis ar pagarinātāju. Doties mājās.

Vispār mēs baigi pa pakšiem festivālējām, jo kā ārtista transportam mums bija parkings iekšā festivālā, attiecīgi arī privātais barčons, uz toču gājām pie paziņām numuriņā, telefonu lādējām uz steidža(šī ir retā reize, kad to publiski atzīšu, - paziņu un draugu loks noder). Tā ka principā no 'īstā festivāla' piedzīvojām tikai tik daudz, cik no rītiem un naktī skaļie orki telšu pilsētiņā. Arī 'klau, tu esi tas šubrovskis?' 'nē, viņš jau aizbrauca no rīta prom' bija tikai vienreiz, toties gaišā dienas laikā.

Iespējams vēlāk kaut ko papildināšu, jo mani ir panācis sagurums un miega bads.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.