abscisu ass' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, March 12th, 2004

    Time Event
    2:36a
    kaa noschaut savus skolasbiedrus
    taatad mums vajadzees 2 berettas ar klusinaataaju un 2 mp5 ar klusinaataaju un peec iespeejas vairaak patronu.panjemam sporta somu,ieliekam to visu tur iekschaa uzvelkam melnu meeteli un dodamies ienjemt bastiiliju.
    taakaa skolaa ir noveeroschanas kameras tad ejam caur saanu ieeju-eedniicu.jaapiebilst ka eedniica atveraas tikai 13 taapeec vajadzeetu kusteeties peec iespeejas aatraak.
    iegaajuschi skolaa nekaveejoties dodamies uz pirmaa staava tualeteem kur iesleedzamies kabiinee un somaa esoschos ierochus un muniiciju salaadeejam zem meetelja.somu atstaajam tualetee un dodamies uz aizmugureejaam kaapneem. aizmugureejaam taapeec ka pie galvenajaam kaapneem ir divas kameras un lieka publicitaate naaks tikai par sliktu.uzkaapjam pa aizmugureejaam kaapneem nomainam spaarnu(tas parasti ir tukschaaks) un aizejam liidz otram galam
    pavisam 10 kabineti ar 16 skoleeniem katraa. pirmajaa kabinetaa labam schaaveejam buus vajadziigas 30 sekundes(nedod dies kaadam netraapiit savaadaak uzreiz aiziet laiks uz aptveres mainiischanu).paareejos kabinetos vareetu buut laika pateerinjsch robezhaas no 1min-2min.jaapiebilst ka dziivu nedriikst atstaat nevienu jo juus esat bez maskas un juus var atpaziit ja kaads idziivos - taapeec visdroschaak buutu teemeet pret galvu vai sirdi.
    taatad nepilnu 20minuuschu laikaa viens spaarns ir iztiiriits - upuru klliedzieni visticamaak netiks sadzirdeeti vai notureeti par kaarteejo muljkjoschanos.
    taalaakais scenaarijs ir atkariigs no pascha _terorista_ - ja vinjsch ir jau sagaajis sviesta tad visticamaak ka killoschana ar schito nebeigsies bet es ieteiktu tiities pa taadu paschu celju kaa ienaacaat iegriezhoties turpat tualetee kur savu asinjaino meeteli nomainiet pret kautko  tiiraaku.meeteli saloka un liek somaa un somu njem liidzi.
    briiviibaa vienmeer neesaat liidzi ieroci ar kuru veikt paschnaaviibu jo nonaakschana policijas rokaas noziimeetu nevis naavessodu bet gan muuzha ieslodziijumu vieninieka kameera un to nu mees negribam taapeec vislabaak njemam un noschaujamies(varbuut skolaa turpat uz vietas).

    Current Music: manic street preachers - take the skinheads bowling

    << Previous Day 2004/03/12
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba