anett ([info]abate) wrote on October 24th, 2006 at 12:14 pm
atkal
Hah, es atkal savā brīvlaikā strādāju!
Vai nav smieklīgi?! Vismaz tas man lika aizdomāties un padarīja manas dienas visnotaļ īsākas, un sakompaktētākas.
Tagad man no rītiem atkal būs ko darīt, varēšu agri celties, un braukt uz darbu. Viss smieklīgākais , ka tagad esmu palaidusi garām iespēju pavēstīt patīkamo pirmajiem desmit , kuri man zvanītu. Jo tikai tie (pirmie desmit konkursa pareizās atbildes nosaucēji, kuri piezvanījuši), katrs saņem par 25 Ls. Jauki, ne?
Bet šodien to jau nokavēju. Jo pilnīgi negaidīti, vazājos pa mājām , izbaudīju brīvlaiku, un taisīju ēst...kad man pēkšņi zvana un piedāvā darbu l'diz piektdienai!
Vispār tā jau man šķiet , ka man forši veicas... patīk
Šis darbs ir viens no smieklīigākajiem ko esmu darījusi, Jo man vienkārši jāsēž, un jāgaida, kad kāds man zvanīs, un nu jau visiem jāsaka , ka konkurss šodien noslēdzies, mēģiniet vēlreiz :D
hah..
Labākais tas, ka ,manuprāt, šodien vairs neviens nezvanīs ..tāpat arī pārējās dienas, zvanītājiem nebūtu jāzvana, lai arī pats konkurs notiek līdz piektdienai.
Un kamēr es te sēžu un gaidu, tikmēr varu darīt ko gribu.
Ir ko plānot :D

Šodien vēl viena patīkama ziņa, - uzreiz pēc daba eju uz teātri "Karali Līru" , forši, tāpat, uzreiz pēc darba, man jāiet nopirkt kino biļete.
Par mīnusu uzskatāms ir fakts, ka netikšu rīt pie draudzenes uz lielo meiteņu pasākumu, kurš sen jau plānots, un pat mana dalība tur bija kā viena no galvenajām, baigi žēl, ka netikšu, bet ko padarīt. Nestrādāt - būtu neizmantot un nenovērtēt izdevību.Gan jau vēl pagūšu izklaidēties.
Un uz AIjas pasākumu ar neiešu.
Jo tad viss par ņiguņegu, ja būtu brīva, pat tad domātu, kā jau to darīju vakar..
Bet vakari man brīvi !! un naktis arī!
SO see yōu!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: