anett ([info]abate) wrote on November 25th, 2005 at 10:57 pm
es Filmu kritiķe
noskatījos filmu - "Flightplan" , normāla.
It kā nav šusmufilma, bet filmā visulaiku jūtama spriedzes sajūta, liekas ka tūliņ tūliņ kaut kas notiks, negaidīts, un kā šausmu filmās.. filmā pastāv daudz momentu - kā tad kad mainās mūzika un sižets, ka tūliņ derētu kāds šausmu moments. Visumā filmā ir atspoguļota.. meitenītes meklēšana, tā visu filmas gaitu man piesaistīja psiholoģiskie momenti - kad kādu priekšmetu vai lietu, vai cilvēku atspoguļo ar palēlinājumu un pietvinot gluži - tā .. it kā šai lietai būtu kāda ļoti liela nozīme. Šī filma ir samērā līdzīga daudzām līdz šim bijušām filmām par lidmašīnām un teroristiem, kā vienmēr ar laimīgām beigām, ..Jā tieši filmas beigas man vienīgās nepatika - nu nejau tas, ka beidzas laimīgi, bet gan tas - kā tas notika.. Pārāk neticami, un elementāri. Nu nav tā - Ka kaut kāda māmiņa var uzveikt ļauno..utt. Vienu brīdi viņas sejā parādās rēta, otrajā tā vairs anv manāma, bet labi, ka filmas pēdējajā epizodē... viņi atcerējās šo rētu atkal parādīt! .. Nu vienvārdsakot interesanta! :)
ā.. pavisam neliela pieskaņa arī o "The Forgoten" - kas pietam ir viena no manām mīļākajām filmām - šajā "Flightplan" - tika arī sekojoša darbība - tas ka neviens no ~4000 lidmašīnas pasažieriem nebija šo meitenīti redzējuši , un domāja, ka mamma pati viņu izdomājusi , un pat Lidostas biļešu atzīmēšanā - meitenītes biļete nebija atzīmēta. Nu ceru no manis raxtītā.. pēctam varēs ko saprast, jo man te viss - no nesakarīga domugājiena rakstās :)

p.s. netieku vaļā no sajūtas, ka man kāds stāv aiz muguras!!! .. Lūdzu beidz! :// (es neormāli daudz atdotu, ja man būtu iespēja tikt vaļā no fobijām - tās man traucē dzīvot!) :((
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: