anett ([info]abate) wrote on November 7th, 2005 at 12:15 am
man pietrūkst!1..baigi pietrūkst laiks.. tiešām, neko es nepaspēju līdz galam.. un jādomā, kas svarīgāks tai brīdī , bet es skatos, kas man sagādā vairāk prieka..tāpēc ~ pilnīgā pakaļā esmu iebraukusi!.. stulbums!..
āa..atkal nez kaopēc.. sanāk ka es vienmēr pie datora normāli tieku tikai dažas minūtes pirms gulētiešanas..un tās man ir kaut kādas..īsas..jo visiem es kaitinu, jo visi man kaitina.. :)))..
interesanti!
.. šodien upurējos, bet tomēr ne līdz galam..
āa..kā es izgāzos.. zini to prikolu - kad kaut ko paķer un paslēpj - uz īsu brīdi - kādam.. un tad jokojot paskatās kā tas cilvēks to lietu meklē..un tad atdot to lietu viņam atpakaļ?..
man sanāca greizi - - es jokoju - bet tai 'īsajā brīdī - paguvu aizmirst, ka paslēpu....lieta samērā svarīgi - mob. telf. akumolātors.. he.. nu vo..tā tas cilvēks bez viņa nu divas dienas staigāja..līdz es to savā kabatā uzgāju..
nu bāac.. kā es sizgāzos..tagad tā vairs nejokošu.. īsa atmiņa +.. meli - jo pat neteicu viņam ka es tā biju - - tikai atliku vietā.. kur viņš drošvien brī''isies ka nav agrāk pamanījis - tieši - uz raxtām galda.. acu priekšā..

Ārprāts, kā izbesījos.. man no draudzenes kaķa..kaut kāds sūds piemeties... ... izrādās.. viņam kaut kāda ēde.. vai kaut aks tāds..fuj - tādā ziņā es jūtos samērā pretīgi!..saprotams... ta ko - lai es pie viņas vairs ciemos neeju..nezinu ko tagad darīt- draudzene..viena no labākajām.. (ja man tikai 3 - tādas ir.. nu divas..:)) .. vārdsakot.....ir vēl daudz kas ko gribu te ievīstīt..šajās..klab lapusēs..bet man gulēt
bučas ..ai nee.. labāk gribu lai kāds mani riktīgi saspiež.. un samīca..neko vairāk.. :)~
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: