anett
16 December 2006 @ 12:38 am
 
šodien bija labā diena! :)
Viss piebeigts un pabeigts, un vēl atlikušas trīs mācību dienas.
Šonedēļ biju sev apsolījusi aiziet uz kino, kā dāvanu - ar jauku kompāniju (Elīnu, Lindu, Māru, Beāti un viņas izskatīgo velnišķo puisi). Filma - "The Holiday" Viena no ideālākajām pēdējā pusgada laikā, moš pēdējo pāris gadu laikā...redzētākajām filmām, kura mani savaldzināja un ietekmēja. Es neesmu piekasīga, esmu romantiska un viegli aizkustināma, ja ļaujos. :)
Filma, par mīlestību, par to kā divas nelaimīgas sievietes apmainās uz 2 ned. ar dzīves vietām Ziemassvēku laikā..protams, samainoties jaunajā dzīves vietā viņas atrod liktenīgo vīrieti, bet tas kā tas tiek pasniegts mums , skatītājiem, ir meistar-klase, labestīgajā nozīmē. Nebeidzami smiekliņi, smaids sejā, patīkami skumji romantiskais.
Ja godīgi, tad uzreiz kļūst daudz skumjāk, ka nav puisis, kuram es būtu vajadzīga un mīļa. Kur tādu var atrast?
Bet es nekad nemēdzu meklēt, meklēšanas un vajadzības pēc, kad nāks, tad atnāks un tā kā viņam būtu jābūt drosmīgam, komunikablam, humoristiskam,pozitīvam, asprātīgam, gudram, spēcīgam, ēhehe.. jautri ne ko?, tad neparko neraizējos, man pat nav jāgaida, laiks nav domāts šādām muļķīgām nodarbēm. =lai nāk kad man būs ap 23 :D

Jā Ziemassvētki visa gada laikā man šķiet tas romantiskākais laiks, ne - Pavasaris, bet tieši Ziemassvētki!!
Tik trūkst sniegs, lai padarītu šo laiku skaistāku!

+Tā gribētos spējas, uzburt fantāziju tērpu '..man patīk vismaz tas, ka idejiskā līmenī manī ir viss! ir! un tas ir pats galvenais!
Es domāju par gulētiešanu.
Jauku tev dienu!
 
 
Current Mood: lets dānc!
Current Music: Rea & Christian feat. Veba - Spellbound