anett
29 November 2006 @ 01:47 am
 
Vispār nemaz nav labi..ja ir runa par kaut ko tuvu. Viens mirklis un viss var aizkūpēt ...sakacināt un uzasināt kā nodilušu nazi, ar kuru neizdodas (tikko svaigi ceptu, karstu un mīkstu) maizi nogriezt nesaspiežot!
Tā ir, ka nekas nav bijis skaidrs, un ka patiesībā neba ir bijis kas...tik manas iedomas!
Kā mirkļa iespaids un neko nezināšana var mainīt visu skatu uz lietām, kuras agrāk raudzītas citā gaismā (dienas, sveču , lampu, elekticity...) un padarīt nedaudz grūtsirdīgāku kādu tev tā jau dārgo laiku, muļķīgiem pārdzīvojumiem - netiešiem! Un patiesībā, ceru, ka notiek tā - ka kripatas drumstinot no sirds uzaug biezākas un sulīgākas - nekā noraujot uzreiz pusi liesas, kad ataudze nespēj aktivizēties! ;)

Par ekstra brīvdienām= neteikšu viss , ka jūtos atpūtusies un izklaidējusiees vai vismaz, ka ir noticis, kas tāds ko vismza uz mirkli būtu vērts priekā atminēties.. Patiesībā par daudz man jāpavada laiks ar ģimeni, un mazā cerība, ka šo dienu laikā spēšu kaut nakti izrauties prom no visas ikdienas, pasākums, izčābēja jau sestdienas laikā..un nekas nemain'jās līdz pat šodienai, kad uz ko tādu jau vairs necerēt...pietam tas nelielais nepatīkamais starpgadīijums, man nepadara šīs brīvdienas patīkamākas, tieši pretēji - pārsteidza nesagatavotas acis.. :)
bet es smaidu :)
 
 
anett
29 November 2006 @ 01:59 am
vis vis  
var jau būt, ka atkārtošos - Bet Ziemassvētki man šķiet visromantiskākais laiks!