anett
18 February 2006 @ 12:52 am
 
man laikam pašlaik pilnīgi nevienu nevajag!...vismaz tāda sajūta mani ir pārņēmusi.
mm, labi gan - tas draudzenes stāstītiais texts par amerikāņiem man baigi izlīdz..tapēc nebrīnieties, ja saku - "Nu un tagad es būšu kā amerikānis"..heh.. tam ir sava dziļā doma - nav jāuztver burtiski!
Es ēdu loketu..un tas vien ir savādi -jo man no piparmētras (spēcīgas)..vai no kaut kā tam. līdz. tašņit!
šodien noskatījos to - filmu par geju mīlestību, ja nemaldos nosaukums saistīts - ar kupraino kalnu.
jā nu visas filmas an kaut kā ietekmē. Gaišas atmiņju dēl - es uzzināju, kas ir geiša, un kamikadze paīstam.
Skatījos 9 rotu..bāc tik laba. Tādas man ļoti patīk, un mājās man vēl bij ideāla gaisotne, mamma blakus veļu gludina, karsti un brīnišķīgā krievu filmas patiesuma un realitātes atspoguļojums mani tā aizkutina!.. ideāli, Afganistāņi un Haram, karstās klinšainās smiltis, tuksnesis, metāla krūzzes....jāa :).. tikai sņiguračka bija moments- un tēls, par kuru filmā es irēcu - it sevišķi, kad parādīja tetovējumu uz krūts ar Sņiguračkas portretu, ja vismaz viņa būtu skaista..gluži kā prostitūte un perverselīga sieviete ar vīrieša galvu (deimžēl neglītu) ..fuu, nu nebrīnos ,ka visi viņu
ņēma priekšā, ja reiz viņa tur vinīgā sieviete, bet jebkurā gadījumā..neglīts iemiesojums! no sirds dziļumiem atvainojos, ka vēr'tēju viņas izskatu, bet tas atsver viņas raxturu un uzvedību.
Man tuvākajā laikā šādas t''adas lietas jāpadara, bet tagad guleēt.
..--vēl domāju vai vispār man ir kāda jēga rīt doties uz pirti?. neredzu vajadzību, bet tas jau protams no mana mainīgā garstāvokļa būs atkarīgs.. un pašsajūtas, kā nekā gripas laiks :)
Apkārt vsi manējie un citi sūdzas, bet es gan vēl ne.. es jūtos labi! :)
 
 
Current Mood: labs pat ļoti
Current Music: klusums, bet foršs
 
 
anett
18 February 2006 @ 01:14 am
 
a man piedrāzt!