anett ([info]abate) wrote on August 11th, 2005 at 10:41 pm
I'm a bad girl - no darba aizlavījos! Nu dabūju par to brāzienu - Par to, ka man algu par to samazinaas - tas vēl mani neuztrauc, bet klausīties tajā - bāršanas sprediķī - Tas gan bija Kaut kas Neizturams!! Tāpēc vien ir vērts strādāt līdz galam!
Bet kā strādnieks - es esmu cītīgs!! Un pozitīvi pozitīvs - tajā brīdī smaidu, un esmu tik pieklājīga cik neesmu bijusi sen! Šodien man daudzi novēlēja Veiksmi šai dienai! Viens nopirka šokolādi, viens jautāja - "Vai tu vienmēr, vai visur esi tik laipna?"
Bet pats labaākais - Man piedāvāja darbu! Tāpēc laikam jāsaka = ha!
What els? :)) Nu šoon bija otraā darba diena! Un vakar kā debīla lose stundu meklēju pieturu, lai tiktu atpakaļ uz Oalini! Galīgi aizgāju sviestā, Smējos par sevi - uzticies savai intuīcijai - Kādai vēl manai intuīcijai???!! Es esmu cilvēks kurš nemāk orientēties!!
Vo māku gan!! Ja jav esmu mājās un te drukāju!!
Bet šim visam ir tāds liels Mīnuss!! Esmu negatīva cik vien negatīva es varu būt! Man riebjas viss un dzīve šķiet miserable! Nu un šodien klausījos kā māsa man vienkārši dirš virsū!! Šīs sajūtas ir ko vērtas! Darbā Juris ir normāls. Vispār var teikt ka mēs abi šmaucamies - daram tā lai mums izdevīgāk - nevis tā kā mums ir noteikts darīt!!
Un !
Lūdzu ar amni netiecieties līdz nākamajai nedēļai! Nevēlos nevienu redzēt!
Gandrīz no šīsnakts sapņa parāva!
ŠOBRĪD IR LABI!!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: