Wendetta - Niknā nedēļas nogale.. (my grudge weekend) [entries|archive|friends|userinfo]
_wendetta_

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Niknā nedēļas nogale.. (my grudge weekend) [24. Jan 2005|16:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Garastāvoklis: |pesimistiski cimperlīgs]
[Mūzika |Groove Coverage - She]

šī nedēļas nogale laikam manā dzīvē izcelsies ar rekordu: "Ar cik cilvēkiem ir iespējams totāli sastrīdēties divās dienās??"

neskatoties uz privātajām problēmām, relaksēšanās nolūkā ar draugu devāmies uz kino. nolēmu izmēģināt "The Grudge". jau divreiz biju kačājusi to no dc++, bet abas bija japāņu versijas un PC kārās nost visu laiku. tā arī nenoskatījos.

Par specefektiem sūdzēties gan nevaru, bet kaut kā dažu filmas momentu pavadīju zem savas šalles un trīcošām kājām... iespaids - vnk biedējošs. blakus kaut kādas sīkās zem jakas visu filmu nosēdēja. (..kāda jēga nākt uz kino?)
brīdī, kad gaidi prognozējamo momentu, tā nav, bet tiklīdz atslābinies - še tev! k-kāds ķēms visā savā godībā pa visu ekrānu izstiepj savus žokļus, un es salecos, jo nav kur novērst skatienu, nogriezt skaņu vai ieslēgt pauzi, lai pasmietos par to... lūk tā. secinājums - vajadzēja noskatīties vispirms mājās un tad iet lūkot uz lielā ekrāna.. jā un vēl - kaut kam tādam laikam ir iepriekš psiholoģiski jābūt gatavam, jo, izgājusi no zāles, nespēju pateikt ne vārda vēl 20-30 min.. būs jāpārbauda psihe :))
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]carloz
Date:25. Janvāris 2005 - 00:13
(Link)
hmm ... cool... es shon to filmu novilku, buus naktii, tumsaa, vienatnee jaanoskataas :D
[User Picture]
From:[info]_wendetta_
Date:25. Janvāris 2005 - 00:16
(Link)
aha, uz priekšu - tikai iepriekš sagatavo psihiatra tel nr... ;D
[User Picture]
From:[info]carloz
Date:26. Janvāris 2005 - 23:49
(Link)
baaa, noreecos pamatiigi par to filmu :D nez, mosh no stresa, bet uznaaca taada reeka, ka vairs nespeeju tur neko shausmiigu saskatiit :D
[User Picture]
From:[info]_wendetta_
Date:29. Janvāris 2005 - 16:47
(Link)
:DD gadās arī tā...! man gan nekādu prieku nesagādāja tas vieplis, bet ņu.. tagad taisos noskatīties vēlreiz,lai pārvarētu bailes... ;)