Black · and · Blue.

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Runā, ka attiecības bez kaislības ir noturīgākas un ilgdzīvotspējīgākas par tām, kur šī kaisle līst pārpārēm.. Tajā pašā laikā jāatzīst, ka šādas super-duper mierpilnās attiecības ar dažiem kašķiem, bet bez dzirkstelītes, tomēr rada vēlmi pēc kkā vairāk- pēc izjūtām, kas jau sen piemirsušās, precīzāk, atmiņā ir, bet ilgi nav piedzīvotas. Tas, protams, nenozīmē, ka vēlos laist pa kreisi vai šķirties, bet nozīmē tika to, ka esmu noilgojusies pēc tauriņiem vēderā un pēc neprātīgas vēlmes iegūt vienam otru turpat uz līdzenas vietas! Mums šīs dzirksteles nav un šķiet, ka pat īsti nav bijusi, protams, ar dažiem izņēmumiem attiecību sākumā ;)
Es negribu tauriņu sajūtu pret kādu citu, gribu, lai tauriņi uzrodas manā vēderā, kad ieraugu savu Vīrieti, bet apzinos, ka to iegūt ir tik pat kā neiespējami.. Un man nepatīk doma, ka vairs nekad nejutīšu to iemīlēšanās sajūtu, kad viss ir rozā, domas tikai pie viņa un galvā pavasaris kaut ir visdrūmākā rudens diena.. Protams, nekad nesaki nekad, bet tā kā šo sajūtu vēlos just tikai pret savu vīrieti, tad visticamāk tas nenotiks.

Hmmm.. Rutīna?

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 16. Maijs 2006, 17:31, [info]hippy_soul commented:
Var gan otro, gan trešo, gan n-to pavasari dabūt, ja tik nedaudz pacenšas abi. Ja tas izdodas man un manam mīļumam, kāpēc lai neizdotos Jums abiem. Pamēģini ienest ko jaunu, pamēģini izdarīt ko spontānu, un viss būs labi. :)
[User Picture]
On 17. Maijs 2006, 15:19, [info]_skyhell_ replied:
Tur jau tā lieta, ka mums šis "pavasaris" nekad nav bijis.. Mēs vnk esam kopā, ir labi, labi saprotamies, bet dzirksteles mums nekad nav bijis- arī attiecību sākumā ne.
* * *
[User Picture]
On 16. Maijs 2006, 21:06, [info]balodis commented:
Eh, kam taureņi, tm problēmas, kam nav tam - problēmas... :) pavasarī katrā ziņā taureņi uzradīsies.., kad tiksiet vaļā no mācību grāmatām

Kā ar jauno dzīves vietu? Elektriķi pa vietām?

[User Picture]
On 17. Maijs 2006, 15:25, [info]_skyhell_ replied:
Cilvēkiem jau nekad nav labi ;) Man jau gribētos šos taureņus sajust, bet attiecībā uz mums gan ticamāks ir teiciens- cerība muļķa mierinājums.

Ar mājokli ir tā, ka visi meistari it kā atrasti, santehniķim un elektriķim jau parādīju kurā vietā kam jābūt un darbam ir jābūt padarītam līdz 1dienai, jo tad sāks strādāt griestu mālētāji.. Ir tikai viens bet (kā vienmēr ;)) ir 3diena, bet darbi joprojām nav uzsākti.. Ja šodien nekas nenotiks, tad rīt zvanīšu un lamāšos!

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry