putnu novērotājs' Journal
Thursday, July 18th, 2013

Date:2013-07-18 15:40
Subject:mums arī notikumiem bagāta dzīve, ja
Security:Public

lauku idille, atvaļinājums, vasaras māja, tātad.

20m no manis dārdina kombains turpu šurpu stārķu svītas pavadībā, vircinieks tikko aizbrauca uzpildīt kārtējo mucu, lemešu vicinātājs slaistās kaut kur, kas jo sliktāk - vienīgā darbība, kas spēj mazināt otrā agregāta un spēcīgā šurpvēja sekas. ilgst tas viss jau no pirmdienas un lauka tālā gala, tik vien cik atpūtas pusotru dienu, kamēr man, ha ha, uz pilsētu savajadzēja izbraukt. stalkeri, protams, zina savu stalkerējamo - tikko atgriezos no ceļiem, nepaspēju ne no poda, atvainojiet, nokāpt, kā tukšais, puspabeigtais lauks pilns rosības.


atvedu svarus līdzi, lauku dzīve iet labumā. nez, palīdzēs šodienas launagam, piemēram - svaigai mežakuilēna desai uzkožot kūpinātu vistu?

jums tur, rīgā, līst, ja?

man liekas, ka es atraušos.

3 comments | post a comment



Date:2013-07-18 16:16
Subject:
Security:Public

cauri mežiņam pavasaros spīdinās kaimiņi, viņdien uznāca iepazīties, 3 gadus bija ņēmuši drosmi. mēs tik antisabiedriski, ka pat nedomājām, cik nu tur pa jāņiem, varbūt kādreiz, apstaigāt. šovakar iesim ciemos.

bet vispār patiesībā īstenībā nedaudz sāk trūkt ekšena, lai arī ir par to čīkstēts ap jūnija sākumu. pastāvēt uz galvas varbūt

post a comment



Date:2013-07-18 16:47
Subject:lai ko tas arī nozīmētu
Security:Public

smells like teen spirit
mamma atveda lilliju

#kurškuru

post a comment



Date:2013-07-18 17:03
Subject:līst :)
Security:Public

zili melli padebeši, kas nemanot izkliedējas svina pelēkumā. tad nāk krutākais brīdis - divas minūtes pirms, ar brāzmu, kas sola pasauli nonest.

uzkodās amoliņsiers ar astoņprocentīgo mozeles riesling.

post a comment


browse days
my journal