DeinaRC's Journal - Day

Friday, September 3, 2010

8:01PM - confession

jo wairāk uzzini, kas esi un ko gribi, jo mazāk Tewi uztrauc apkārtējie. /lost in translation/

un taisnība wien ir.tāpat kā tajā, ka mums katram ir saws Ewerests, kurā jāuzkāpj un, ja apkārtējie domā, ka esi traks, tad esi uz pareizā ceļa. tik ilgi pārdzīwoju par lietām ar kurām tagad lepojos. par to, ka neesmu tāda, par to, ka neiederos, par to, ka izcēlos kā sawādāka- un ne jau pozitīwi. par to, ka bieži wien izlikos neredzama.un ne jau tāpēc. nē.patiesībā jau arī nekad tur nebūtu iederējusies, lai gan bieži wien nācās pietēlot, ka esmu tāda, lai uztwertu kā sawējo. dažreiz warēju tikai sakost zobus un smaidīt. bet dažreiz.. dažreiz arī tas bija par grūtu. un tad. es wienkārši sāku saprast. to- ka patiesībā naw tā, ka tur neiederos, wnk es nekad neesmu gribējusi tur iederēties. neesmu gribējusi kļūt tāda. tas būtu bijis pawisam wienkārši. kā tur bija- ja domā, ka pasaule uzgriezusi tew muguru padomā wai tā naw Tawa mugura, kas pagriezta pret pasauli. un tā arī bija. tikai tagad saprotu, ka apzināti.nu jau arī ir par wēlu. tagad es patiešām tur nekad tā īsti neiederēšos, kaut wai tikai tāpēc, ka zinu, ka to newēlos. dažreiz warbūt, tomēr lai wienmēr- tad man būtu jākļūst tādai. tas ir neiespējami.tad nāktos salauzt wisu. galēja un newajadzīga iznīcība.

kāpēc? tāpēc, ka nepratu smieties bez iemesla.stāstīt idiotismus un uzdot stulbus jautājumus uz kuriem pati zinu atbildi, tikai tāpēc, lai "būtu par ko parunāt", lai nebūtu klusums, "par k-ko tak ir jārunā!",tāpēc, ka wienmēr labāk klausos, nekā runāju, tāpēc, ka ja runāju un redzu, ka neinteresē, neredzu jēgu runāt, tāpēc, ka man patiešām patīk klusums, tāpēc , ka neprotu tēlot, spēlēt teātri..māku, bet tad ja redzu tam jēgu, newis wienmēr, automātiski, jau tā īsti wairs neapzinoties robežu. tāpēc, ka..mani tas wnk neinteresē. nekad naw interesējis.tāpēc, ka tur jutos kā 40gadīga wecene wai nu zoo wai bērnu dārzā.wai ļaunāk. gaļas tirgū. kur katrs wēro, kam spožākā reklāma. tāpēc, ka ar laiku man kļuwa wienalga. man par to nospļauties.tāpēc, ka man patīk reizēm pateikt ko patiešām domāju. jā- gadās, ka tā ir pēdējā reize, kad ar to personu runāju. un pēc tam..baumu lawīna.protams, ne jau patiesība. k-kan katram jau patiesība sawa. katrs tic tikai tam, kam grib ticēt. un arī tas tagad ir wienalga. jau sen. baismīgi sen.

un tagad. tagad waru sēdēt pie loga un skatīties uz wiņiem. ausīs kāds kliedz _ Tu neesi tāda, nesapņo, Tew nebūs tā_ dumiķītis..es tak to zinu. un sapratu, ka es to wisu negribu. kā atklāsme. tāpēc tikai tagad jau arī mācos lidot. to būtu wajadzējis darīt jau sen. tikai tad, nu ja- tad es tā īsti newarēju tam pārkāpt, pārkāpt sew- ka neesmu un nebūšu tāda. tikai tagad sapratu, ka tas ir labi, ka tikai tāpēc wispār k-kam ir jēga. tikai tāpēc, ka redzu. dažreiz paliek baisi. jā. bet tad paskatos laukā un zinu, ka to newēlos.

naw jau tā, ka es tur nebūtu. muļķības.esmu gan. pat pārāk bieži.wiņi jau nezina par logu.tikai tagad es daru kā gribu. newis tā, lai nebūtu sawādāka, lai nepamanītu, ka neiederos, bet tā kā GRIBU, tā kā wiņiem liekas, ka nepareizi, dažreiz šokējoši. jaunības maksimālisms?- da nē, tas wecums jau sen pagājis, tā īsti arī nekad nepienācis.tikai- tā ir izklaide, tā naw piedalīšanās tirgū, jā dažreiz arī sawa weida ņirgāšanās par to wisu. jau sen, ļoti sen wairs neko nepierādu.

tātad, kārtējā galwenā warone stāstā. tikai- wisu laiku domāju, ka esmu otrā, nē- drīzāk ceturtā wai wēl nez kāda attālākā plāna aktrise, wai wēl labāk- apmaldījos un nesapratu, kurā stāstā wispār esmu. arī tagad wēl bieži nomaldos, bet nu ir wieglāk nokļūt atpakaļ un turpināt ceļu. jo zinu.galwenais tikai redzēt un just neapmierinātību un niknuma pilnus skatienus no citiem, pa ceļam Ewerestā, tad pa wisam droši zināšu, ka esmu atpakaļ.

naw runa par waroņiem. noteikti ne. lai Tu būtu waronis Tew jāmirst. naw obligāti cēlā nāwē, jo..cilwēkiem piemīt tieksme wisus uztaisīt par waroņiem un uzcelt uz neeksistējoša pjedestāla.par ko tad? par filmu wai? par stāstu kas pārtop kādā pastulbā drāmā? warbūt. tieši tā! warbūt tā doma ir pareizajā wirzienā..jo tikai tās filmas ir interesantas.tajās ir kas sawādāks.tajās nekad naw wiņi. wiņi ir pārējos plānos. un galwenais "waronis " wienmēr būs nepareizs, salīdzinot ar wiņiem.un wiņš būs galwenais, jo wiņš būs.. pareizajā filmā. pareizajā stāstā. kur..wiss ir nepareizs. patiesībā tāpēc, ka wiņš būs sawā stāstā. tikai tāpēc. un tas būs wiņa stāsts. nu tas- interesantais.

aizlauzti spārni sadzīst. ar laiku. bet rētas wienmēr paliek.arī ar tām Tu wari lepoties, jo sawā ziņā, ja to naw, arī Tu.. neesi nekas.

(1 comment | comment on this)

8:19PM - confession

es esmu Deina. wienmēr esmu bijusi. es neesmu tā otra. tomēr ik pa laikam pazūdu.

rudenī es esmu atkal Deina. es biju pazudusi. ir rudens.

pēc tam ir grūti tikt ārā. no Deinas. atgriezties pasaulē. birst wārdi un domas, tēli, dzīwes. izdomātas dzīwes.

wakar pateicu Wiņam, ka wēsā mierā warētu strādāt par mauku. es meloju. pat no domas, ka man wajadzētu pieskarties cita wīrieša loceklim wai to sūkāt paliek nelabi. netīri. jo es piederu Wiņam. kā lieta. k-kas galwā man naw pareizi. tāpēc arī es nekad nebūtu spējīga krāpt. es Wiņam piederu. nemūžam neatzīšos un Wiņš to neuzzinās, taču tā tas ir.

ja Wiņa nebūtu?

nē. sekss seksa dēļ? warbūt, bet arī maz ticams. kāpēc wisiem tas ir kā paēst, bet man tas ir ar wisu dwēseli...es nezinu.

Wiņš nesaprata, kad pārgulējām pēc "tikai" mēneša un teicu, ka tas ir par ātru. Wiņš teica, ka diez wai būtu ilgāk gaidījis, jo domātu, ka es negribu. bet man bija jāgaida. ne jau tāpēc, lai pārliecinātos, wai gribu Wiņu, bet tāpēc, ka ar seksu Wiņš ieguwa MANI, ne jau ķermeni...un tas ir sawādāk. kopš tās dienas es wiņam piederu.

wai es warētu būt mauka?

nē.

Deina warētu.

(comment on this)

8:23PM - confession

patiesībā ir tā, ka wisus interesē maukas. wisiem gribas zināt, ko wiņas domā, ko jūt. uzbudina tā doma kā wiņas guļ ar citiem. interesē, cik wisi ir slimi un ko patiesībā grib, kādā weidā.

wisi wīrieši, lai ko arī teiktu, jebkurā brīdī un laikā būtu ar mieru nodrāzties ar wiņu.

no tādas puses es wiņas apskaužu. wisi wiņas grib. wiņas ir wisseksīgākās. tajā ir kāds noslēpums. tur ir k-kas netīrs. tā ir kā lieta ar kuru apmierināt sewi un, kuru pakļaut. lai wai ko arī kāds wīrietis teiktu, fakts, ka tā ir mauka wiņu uzbudina. wiņa nesaistās ar jūtām, naw jādomā, ko wiņa domā, uz wiņu paskatoties wiņš uzreiz domā par to, kā wiņu drāž. wiņu GRIB. wienkārši.

wiņām ir tā burwība, kura naw citām. wiņām naw dzīwes. ir tikai sekss.

drāžoties par naudu iestājās ciniskais pohujisms.

tik wienkārši- wisi ir ar mieru maksāt, lai tewi izdrāztu. papucīši, mīļotie mūžigi uzticīgie. wiņi wisi ir nožēlojami wienādi, jo wiņiem uz sawējo nekad nestāw tā kā uz tewi. jo tu esi aizliegtais auglis, k-kas slikts. mazais netīrais noslēpums. kāpēc sarežģīt dzīwi ar puķēm, ja drāzt tewi ir 10x uzbudinošāk.

bet tu? īstenībā tu neesi nekas wairāk kā slinka kuce. un te war murgot stāstiņus, kuri wisām aptuweni wienādi, kā tētukiņš sāka tewi drāzt 10 gados, wai 13 gados tewi izwaroja, wai miri badā un nebija nekas cits ko darīt un tā tālāk un wēl joprojām. īstenībā wienkārši slinka kuce. wieglāk ir izplest kājas un pusstundā ar sawu pīzdu nopeln`īt pusnedēļas algu, nekā strādās par apkopēju wai 8h torčīt weikalā.

kas ir sliktāk? wai tas ir slikti? wai ir slikti, ja wiņa strādā 2h dienā, pārējā laikā darot ko grib un dzīwojot kā miljonāre, un nopelna tik cik nedēļā es, strādājot 8h? wai wiņa naw gudrāka?

nabaga mauka. nabaga slinkā mauka,. wisa dzīwe wiņai ir nodarījusi pāri. wiņa newar atrast darbu. citur wajag Strādāt. te tikai izplest kājas. protams, naw wiegli. bet wieglāk taču wai ne? ja tu tik ilgi drāzies, tad pēc tam neko citu wairāk nemāki darīt. un arī negribi.

bet wisi tewi grib. wisi grib ar tewi nodrāzties.

(comment on this)

8:28PM - -about Deina-

patiesībā...Deina ir jau sen. ļoti sen. gadus četrus. citur. tur arī ir īstā Deina, bet tā nu ir sanācis, ka to uzzināja wairāki pazīstami cilwēki, ja to lasa kāds, ko Tu zini, tad Tu raksti wiņiem, tu wairs nespēj rakstīt ko gribi. neapzināti. tā nu 90% ierakstu kļuwa priwāti. bet arī tas nebija tas. tāpēc būšu te. tos 4us gadus nespēju izdzēst.. lai wiņi tur paliek. tur es izaugu. bet te..te es atkal rakstīšu sew un nekurienei. kā kādreiz.

(comment on this)

9:52PM

īstenībā jau katrai siewietei ir iedzimts maucības gēns.

atšķirība tikai, cik lielās dewās.

wai to zina tikai wīrs, wai arī wiss rajons.

(comment on this)

9:53PM

wiss wienmēr labi beidzas. ja naw labi, tad naw beidzies.

warbūt tāpēc arī kāzas 90% gadījumu arī ir attiecību beigas?

bet laikam jau arī tādai stadijai dzīwē ir jābūt.

(comment on this)

9:55PM

kur paliek mīlestība?

un wiņi dzīwoja ilgi un laimīgi...līdz satika nākošo.

kā gan war būt tā, ka atdodam wiens otram sewi wisu, tajā brīdī tici, ka tas ir līdz mūža galam. zwēri mīlestību, uzticību. turi roku. skaties acīs un domā, ka tas būs mūžīgi, bet pēc tam..tas pazūd. kā tā war būt? kā wiss war beigties? es nesaprotu.

tas ir tāds pats jautājums kā- kur paliek swars, kad mēs wiņu zaudējam?

kā war līdz galam būt wienam un pēc tam atkal nākošajam? kur tas paliek? un kāpēc tas pazūd? wai tas wispār war pazust?

kā tie waroņi filmās, kuri mirst otra dēļ... ja wiņi padzīwotu wēl pāris gadus wiņi aizietu katrs uz sawu pusi un mīlētu mūžīgi mūžos atkal nākamo.

wai tiešām mūžīgi mūžos nepastāw newienā gadījumā?

es runāju par īstumu. patiesumu. caurspīdīgumu.

(comment on this)

9:56PM

amizanti. jebkurā gadījumā, lai dzīwotu wiegli, tomēr būs jādzīwo.

(comment on this)

9:57PM

Pār līča pludmali lidoja kaija un ieraudzīja peli. Nolaidusies smiltīs viņa jautāja grauzējam: -kur ir tavi spārni? Katram dzīvniekam ir sava valoda. Pele nesaprata, ko kaija vaicāja, bet pamanīja, ka neparastajam viesim ķermeņa abās pusēs plešas savādi izaugumi. "Droši vien cieš no savādas slimības" nodomāja pele. Kaija ievēroja, ka pele uzmanīgi pēta viņas spārnus, un teica: -nabadzīte, droši vien tai uzbrukuši briesmoņi, viņa kļuvusi kurla un zaudējusi spārnus. Jūtot līdzi, kaija paņēma mazo peli knābī un nolēma tai parādīt augstumus. "Tas vismaz mazinās viņas skumjas", kaija domāja, ceļoties spārnos. Bet pele vairākus mēnešus bija nelaimīgākā radība pasaulē- viņa bija iepazinusi augstumus, ieraudzījusi, cik pasaule plaša un skaista. Bet laiks ritēja, viņa atkal pierada pie tā, ka ir pele, un reiz notikušo brīnumu uzskatīja tikai par sapni. (Koelju)

kā mūsu dzīwe. mēs tik ātri aizmirstam to lidojumu, ka tā wien liekas, rāpošanai wien esam radīti.

-cilwēks par sawiem sapņiem maksā.-

(comment on this)

9:57PM

manī k-kas ir pazudis. īpaši palasot wecos ierakstus.

k-kas manī ir miris. īsti nezinu kas.

nez kad tas notika? man liekas, tad, kad pirmo reizi iemīlējos. bet pazudis tas ir uz neatgriešanos. dažreiz pietrūkst. bet es sewi nemīlēju. arī pasauli ne. newienu. un dzīwot negribēju.

(comment on this)

9:58PM

no dažām lietām Diewiņš pagaidām mani ir pasargājis.

ja man būtu pietiekami daudz naudas, es būtu narkomāne. wisu atlikušo īso mūžu es būtu pārlaimīga bez iemesla.

ja man būtu pietiekami daudz naudas, es nodzertos. tā wnk, līdz nāwei, jautri, jautri smejies par dzīwi un wairs nepamodies.

attā attā realitāte.

nodzeršos par to naudu, kas atlikusi.

(comment on this)

9:59PM

dažreiz bēgšana un sewis meklēšana ir wiens un tas pats.

it sewišķi, ja naw no kā bēgt.

ne jau wisur zeme zem asfalta elpo.

(comment on this)

10:00PM

tomēr piekritīšu tam teicienam, ka palikt draugiem pēc attiecībām ir tas pats, ja tew nomirtu sunītis un mamma ļautu wiņu paturēt. nu nespēju noticēt, ka tad, kad attiecības beigušās ir iespējams katru otro dienu wai wēl labāk diendienā tikties un būt kā brālim ar māsu. agrāk wai wēlāk tas tomēr beidzas ar seksu wai atkal attiecībām. fiziskā piewilkšanās nepazūd un k-kādas jūtas tomēr wienmēr saglabājas. ar laiku tās mainās, protams. bet būt tālāk kopā..platoniski..smieklīgi. kautwai pieraduma un atmiņu dēļ wien. seksuālā sasaiste nepazūd tikai tāpēc, ka izdomājam wairs nebūt kopā dajebkādu iemeslu dēļ un otru wienalga uztwersi kā seksuālu būtni..

(comment on this)

10:01PM

Dažreiz nezini kā ir labāk: izlikties, ka wiss ir kārtībā, raudāt wai wienkārši piedzerties. Tā šizīgā sajūta, kad gribas sēdēt uz grīdas, piewilkt ceļus un sist galwu pret sienu. Melo, ka nekas naw noticis, bet diwas nedēļas dzīwo kā zombijs. Domā par izglītību, karjeru, mērķiem un sapņiem.. Beidzot, kad wiss sāka nokārtoties. Wajadzēja pus gadu, lai atkal pēc diwu gadu murga lēnām kļūtu par cilwēku. Un wiss wienkārši izgaist. Tik wiegli. Wiena atbilde, kurai ir tikai diwas iespējas. Un sēdi domā kā idiots. Wiss ir kārtībā, wiss ir kārtībā, nekas naw noticis, tas neko nemainīs....ha. Nezinu kuram izdodas sew to ieskaidrot. Wēl diwas dienas. Domāju, ka tik debīlas ir tikai filmas. Tā notiek tikai citiem. Tik wiegli ir wisu pazaudēt. Būtu jāfantazē, ko darītu sawādāk un ko mainītu. Neko. Naw ne jausmas, ko iesākt, ja tā patiešām būs. Ai..būs tikai trešā bezmiega nakts. Un tad wēl wiena. Un tad...?

Dažreiz k-kur dziļi ir domas, kurām bail pieskarties. Ir lietas, kuras wieglāk no sewīm norakstīt, bet to newari, jo baidies no rezultāta. Warbūt ir pārāk maz wārdu. Wiss uzrakstītais wienmēr liekas stulbs un nekad naw tāds, kādam tam bija jābūt.

Wot izdomāju, kā pelnīt miljonus. Izdošu grāmatu, „Ko darīt, ja neko newari izdarīt”:D

Dzīwi ne tikai newar sākt no jauna, bet arī newajag.

Ir lietas, kuras ne tikai nespēj mainīt, bet no kurām nespēj arī aizbēgt un paslēpties.

(comment on this)

10:03PM

"..un cik savādi tas bija- ik reizi, kad es pakustējos, lai ieķertos ciešāk, zars pie kura es turējos lūza.." un es atkal esmu atpakaļ. ir grūti, jo es jau te biju.te wiss ir pazīstams. wisas atziņas, kuras izlikos aizmirstam, kuras domāju, ka radušās k-kādā pārejas wecuma depresijas periodā.. tās wisas atkal kārtējo reizi apstiprinājās.un es nonācu sākuma punktā.

..izlikos aizmirstam un dzīwoju pasaulē, kurai es nepiederu un nepiederēšu. aizmirsu wisu, ko pati tik lielīgi teicu. izrādījās..ka wiss patiešām bija pareizi, ka tas nolādētais sākuma punkts bija pareizais, ka es nebiju nojūgusies wai depresijā, ka ar to arī wajadzēja dzīwot.

biju domājusi, ka esmu gudrāka. wīlos sewī.

(comment on this)

10:03PM

tomēr tā arī newaru izlemt kas ir labāk - ja atmiņas ir wai, ja to wispār naw..

(comment on this)

10:04PM

jā piedod. neesmu iemācījusies to wārdu izrunāt bet nu jau māku to uzrakstīt. piedod ka esmu un to ka nekad neesmu gribējusi būt.

wienmēr karalauka widū.wienmēr starp abām pusēm. wienmēr kādā pusē jānostājas un lai kuru tu izwēlētos tas būs nepareizi un tewi ienīdīs nosmējos un izwēlējos nelikties ne zinis.tā ar tur stāwēju widū un mierā ar abiem. nekā wēja rādītājs. nē. es neko nerādīju. es tikai stāwēju un būwēju jau n-to smilšu pili par to ka waru būt abās pusēs un wiss ir un būs labi. wējš izjauca ne tikai pili bet arī mani. kā wienmēr piezagās brīdī kad bija wislabāk. jauka izwēle.ja esi wienā tewi ienīdīs otra un otrādi.ja esi widū tewi ienīst abas.būtu gļēwi izwēli neizdarīt wispār. un jā arī izwēlējos- to widu. jau sen. lai ienīst. bet es nebšu naiwais zaldātiņš. lai arī widus sala wienalga ir izdomāta tā pat kā pils. lai arī tā grimst wai kas to zina- sen jau ir nogrimusi.atkal wienaldzība un trulums. par to kas pareizs ir gan dienai gan naktij. par to ka tās abas ir tikai krēslas. mēs redzam cilwēku -izdaram secinājumus.izlemjam pieņemt wiņu wai ne. bet mēs nekad nepadomājam par iemesliem kāpēc wiņš ir tāds.ja paanalizētu un nojauktu ķieģeli pa ķieģelim tad ie iespējams saprast ikwienu.līdz pat wissmalkākajai rakstura īpašībai un saprast kā un kāpēc tā radusies. kā tur bija- ņe mi takiji a žizņ takaja. warbūt tas ir tikai mēģinājums nowelt atbildību uz kādu citu. wiņiem tas lieliski padodas.ikwienai stulbai un neadekwātai rīcībai arī ir sawa loģika un iemesli. nogursti no tā wisa. lai jau. lai jau wiņi dzīwo tai laukā. warbūt arī nogrimšu ar wisu to nolādēto salu. bet tikaitā iespējams izlikties ka tās naw- tā taču ir iedomu sala. tātad esmu brīwa. nodrāztie wārdi un nodrāztais stāsts par to ka wiss bijis par salām un pilīm un atkārtošanos. par nepareiziem wārdiem un nožēlu. par to ka nekas naw pareizs. man neko newajag. jā atkal kļūdījos. un piedod par to un par to nodrāzto frāzi arī par pašu nodrāzto wārdu un gramatiku un haosu un par to ka aizeju un par to ka rīt aizbraucu. par to ka wienalga un ka tēloju ka ir wienalga. par to ka nesaku piedod no sirds. ā un arī tas jau ir bijis.

(comment on this)

10:05PM

ir ķīniešu sakāmwārds par to, lai nemeklē melnu kaķi tumšā istabā, īpaši tad, ja kaķa tur nemaz naw. pārāk ilgu laiku ne tikai meklēju, bet pat domāju, ka esmu šis kaķis.

un.. patiesība. patiesība neeksistē. tās kā tādas wienkārši naw. ilgi gan tas līdz manīm nāca, bet atnāca, par ko arī ļoti priecājos.melotu, ja teiktu, ka uzreiz kļuwa wieglāk. nē- kļuwa daudz sarežģītāk. wieglāk būs wēlāk.

(comment on this)

11:02PM

tā sajūta, kad tu slīksti bezdibenī ir miljonu wērta.

tā ir tā sajūta ko dabū narkomāni. alkoholiķi.

apreibums. kritiens. brīwība.

wisas labākās dziesmas rakstījuši narkomāni.

kad tu esi tajā stāwoklī tu pieslēdzies k-kādam crazy kosmosam. tu saņem to, ko pats da ne kādā šizīgā noskaņojumā neizdabūtu. dažreiz wiss wienkārši nāk...

tu aizwer acis un krīti..krīti, krīti.

naw newienas rokas. newienas.

newiena nenoķer. newiena neattur. newiena nepalīdz.

bezgalīgā wientulība. migla. drēgnums. akla tumsa gaismā.

(2 comments | comment on this)

11:04PM

wisas wāweres ritenī patiesībā mēģina aizbēgt no sewis.

(comment on this)
Previous day (Calendar) Next day